Nacistički logor nazvao poljskim
0
Tusk: Obama izjavom uvrijedio sve Poljake
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu se ni poljaci proslavili bas u II svjetskom ratu
Pa upravu je čovijek, logor je bio napolju!
stvar u obami, vec u citavom obrazovnom sistemu amerike, oni pojma nemaju o nicemu izvan amerike, o svjetskoj povijesti, pa kod nas djeca u osnovnoj skoli znaju vise od nekog odraslog amerikanca o drugim drzavam, njihovim glavnim gradovima, svjetskom povijescu i dr. Pa vecina amerikanaca o europi zna samo za englesku, njemacku, francusku i spaniju i italiju a neki cak ne znaju ni to. To je sustina svega sto ameri misle da su oni centar svijeta tj. pa kada se desi ovakav ispad a sjetimo se ispada hilari klinton kod predizborne kampanje kako je pod kisom metaka u tuzli bila koja bit.ch nije ni cudo sto je kliton saletio moniku levinski. Amerika nije imala sposobnog predsjednika od kenedija sve ovo ostalo su mlakonje i obicne lutke u povijesti amerike imala je samo 3 prava i odvazna predsjednika dzordz vasington, abraham linkoln i dzon fidzerald kenedi ostalo sve baci u vodu. Btw ameri se ponasaju kao rimljani prema saveznicima tj bezobzirno
Ne radi se ni o kakvoj jezickoj gresci, nego je Obama najneobrazovaniji predsjednik u istoriji USA, ali je zato odlican poslusnik...Sve sto se naredi ovom potrcku uradi 100% brzo i efikasno.. GO REPUBLIKANS !