Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto hejteri opet pjene i balave... Twiteru ocitana lekcija, il ce postovati Tursko pravosudje kao sto postuje Njemacko, Americko, Englesko, Francusko i sl. il ga nece biti... Twiter uklonio sve sporne stranice koje im je nalozio sud i sad pusteni u opticaj (da vec su pusteni, klix ce to objavit malo kasnije)... Prica zavrsena, a ako se i dalje budu pravili budale leti nova zabrana...
U prijevodu: Sizif je u pravu! Onaj ko zabranjuje Twitter je islamistički siledžija i naci-fašist. Ja radije mislim da je samo razbojnik koji želi zamesti tragove lopovluka, ali izgleda da bi tu moglo biti mnogo više od toga.
Steta sto Erdoan izgleda oko sebe ima preextremne savjetnike.Ipak je taj covjek previse ucinio za Istanbul i Tursku,da bi sada sve to bilo zasjenjeno nespretnim izjavama koje su u rangu diktattorskih metoda.Neka on proceslja u vlastitim redovima i no sikiriki
Pa sad ga ponovo mogu pustiti, zavrseni izbori....
Iskreno ne poznajem dovoljno situaciju u Turskoj da bi sudio ni njemu ni bilo kome. Prema informacijama koje imam turska ekonomija je znatno ojacala za vrijeme njegovog mandata sto ocjenjujem kao dobro. Vjerovatno ako je ekonomija ojačala i zaposlenost je jao velika tako da je to dobro i za narod Turske. Postoji i drugi ugao gledanja, a to je da jaka Turska smeta nekim zemljama pa joj malo sceniraju i reziraju sledecu Libiju (sa Libijom sam jako dobro upoznat).
Kada smo kod ostavke: 1. Zasto bi je dao? 2. Zasto je ne bi trebao dati? Molim konkretne odgovore.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
taaaaaa će sloboda govora...kome to treba?
Veliki poraz autokrate Erdogana.