Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bi rekli da su im tuzioci i sudije ovi nasi , sve kriminalce i lopove puste u roku 24 h .
Napadi i provokacije na tursku i dalje ne prestaju... Tacno su odlucili svim silama da probaju sjebati posljednju pravu muslimansku ekonomiju, a iskreno se nadam da u tome nece uspjeti...
Sve fanatike na vješala bilo gdje u svijetu takođe teroriste i zločince pa bi bilo mirno i sigurno živjeti kao u Koreji
Nokian 808. Krivo zboriš
tužioci marionete države, nije ni kod nas ništa bolje, ovaj je imao peh
Mislim da ima klix ubjedljivo najgluplje čitaoce odnosno komentator u čitavoj BiH. Očito je, da uopšte ne razumijete svrhu ovoga čina tzv. "terorističke" organizacije. Ali to u stvari nije ni bitno, jer vam ni Klix nije ni poslužio razloga niti nije dao neke dodatne informacije zašto je DKKP-C izvršila taj akt. Stvar je u tome, što policija (ili država) NIJE priznala ili nije htela priznati, da su krivi za ubojstvo tog 14 godišnjaka. Nije stvar u tome, zašto je on bio tamo..neka je - imao je pravo (za razliko od vas, dragih čitaoca, barem je izašao na ulicu), već je u tome, da su ga ubili. Nije valjda sam se bi gadjao projektil, da bi dostigao svijetsku javnost?Dječak je prije smrti imao "čitavih" 16 kila..16! Nije da se slažem sa metodama DKKP-C-ja, ali sad se barem opet priča o tom. Još nešto o "teroristima".. i PKK (Partiya Karkerên Kurdistani), dakle partija u Kurdistanu, bila je - do samog rata - smatrana kao teroristička grupa, a sad su navodno liberatori Rojave. Eto toliko.
zao mi jadnog covjeka, a ovi bogami ko ce gevarini ...zasto ih vlada sve pohapsi nego puste da prave nerede. manijaci, ubice..
a zamislite kad bi mi imali ovakvu organizaciju ... dobro bi se zamislile naše vođe ... dobro bi se smanjila krađa i otimačina od ovog jadnog naroda ... ne bi optužnice padale jedna za drugom ... ja sam ZA ... a oni koji misle da nas treba uzimat lopatom i oslobađat lopove i ubice, nek me zovu kako hoće ... zna se ko je tu bolestan i poremećen
jel drzan kao taoc ili talac?
taoc i talac ,ispravni izrazi u sh pravopisu! pametujete i na pogresnom mjestu, sto je teza greska od pravopisne. clanak je po sadrzaju tragican iako ginu dva fanatika i po svemu sudeci ne objektivan tuzilac.
Herodot da na kojem su ti se skolovali i roditelji i mnogobrojna rodbina , ali od 95-te nastaje tirada i divlja proizvodnja jezika i novih pravila za njih. odatle dolazi i vase gugl znanje koje mozes okacit .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
R.I.P
@NOKIA808 Svoj stav i misljenje zadrzi za sebe , moj stav je jedinstven & freedom of speech. Prestani da zvonis 😆
@Nokia808 Konstantno pucas minuse na moj kom. Divim ti se neumoran si zaista.....
Narod u Turskoj je uzo stvar u svoje ruke suzavcem djete pogodit da bi ono podleglo i bit oslobodjen od strane ovog sad vec mrtvog covjeka i ja vjerujem da nista nije slucajno tako ni ovo a Molim Boga da dodje vrjeme da se kod nas u BiH krenu rjesavat korumpirani komesari,tuzioci,politicari,direktori,pozornici itd i ja bih volio da se radi po Serijatu za primjera buducim narastajima jer je sramota sta se radi od naroda i u nasoj drzavi.
Alarahmetile..
Tako treba sa korumpiranim političarima i državnim službenicima, bravo Turci!