Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
braco Turci pali ste i vi na ispitu Palestine...
Ma to je više poznato svima. Svi pričaju o tom da će Hitleryahu u zatvor čim se rat završi. ‘Zapadni’ političari i mediji ne smiju o ovom ozbiljno pričati ni pisati jer im ‘vlasnici’ iz Tel Aviva nisu dali dozvolu ali i oni sve ovo znaju.
Drži se ti punca, daleko ćeš dogurati!?!
Ko mu je punac?
Brko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Indija sada javlja na vjestima da iran posjeduje naj manje šest nuklearni bojevi glava i to javljaju iz pouzdanih izvora zato je Izrael povukao rućnu u zadnji ćas.Ko zna za koliko je se povjerovati indicima sigurno nešto postoji dok je i amerika šapnula izraelcima.
Vidim č i ć ti nisu jača strana
U dvadeset riječi lik nakrcao 20 gramatičkih grešaka. Imamo rekordera
pa zaratite i vi cete onda ostat na vlasti to ptice na gran znaju
Ovo je nasljednik Erdoğana.
Libanonski lis "Al Masdar" javlja da će Izrael poslati dvije misije F35b na grad Natanz gdje su nuklearna postrojenja Irana.
Kasno brato evo javljaju da Iran ima tajno naoružanje koje će koristiti samo ako zatreba,evo sad je i procurila vjest iz Indije o nuklearkama koje Iran posjeduje.
al ovaj valja gluposti samo da opravda nezainteresiranost Turske da se suprostavi genocidu nad palestincima
Vrlo brzo ce njega njegov narod ubiti
Tačno je da Šejtanahu želi rat ali ne zbog vlasti već zbog istorije. Izrael se svakim ratom proširio na osvojne teritorije.