Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jean-Jacques Rousseau, poznati francuski filozof, u svojoj raspravi "O nejednakosti" je rekao: "Prvi čovjek koji je ogradio zemljište i rekao 'Ovo je moje' - započeo je sve probleme." U ne tako dalekoj budućnosti, oblik političke zajednice kao što je država će "odumrijeti", kako reče čika Marx. Današnjim bitkama za teritorije, neka djeca će se smijati kao što se mi smijemo normaliziranom robovlasništvu antičke Grčke.
Hvala i Bravo. Ne samo terotorije nego i nacija je prestava za budale.
Drage moje komunjare, država je stvorena da vas zaštiti od vas samih. Zamisli koliko bi ubistava i krađa bilo da ne postoji, da vlada totalna anarhija. Država je društvani sporazum, nastao ne jer je neko voli, nego zbog straha jednih od drugih.
Turska je smece najgore sto postoji.usle da ubijaju kurde.a Kurdistan i Kurdi su starija nacija od Turaka.Erdogan je vise posjetio Vucica za jednu godinu,neg za 20 godina Bosnu.
Tako je,Kurdi su starosjedioci Male Azije
Nikad nezavisna g.tvorevina....marš keru genocidni svetosavski,pogani smrdljiva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tacno mi dodje da oselim na neku planinu da zivim bez struje. i da sidjem za jedno 20 godina
zločinački licemjerni brko i dalje sije sjeme zla
Kebabdzije rade šta žele kao i trojkaši
Trojkaši ne prave genocide!
Ima li neko da je pametan u ovom ludom svijetu .
Ko drugi nego Ataturkovi genocidasi pametnom narodu poznatiji kao lazni prijatelji Bosne i Hercegovine
Cigani samo na Kurde i smijete,ebali vam četalji mater kao da vas je jedan turac pravio.
Ma moze u Irak ko hoce i kako hoce. Samo mogli bi turci dobiti po pichki tamo.
ma nece dobit, dje su dobili
De udjite u Gazu khlosari jedni
Bosna i Hercegovina će biti prinuđena da pozove Turske snage da intervenišu ako snage EUFOR-a ne obave svoju misiju kvalitetno i pouzdano.Naime pošto je BiH bila u sastavu Otomanske imperije postoji i pravni osnov za takvo nešto.Svi trpimo posljedice Berlinskog kongresa.:D
Nemoj molim te, doata su nam pomogli kad god je trebalo cccc
Nisu nam mogli pomoći jer ih nismo pozvali.Inače to bi bila okupacija.Međutim vojna intervencija je nešto drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo vi njih puštajte. Kad na kraju Brko sve to anektira. I tu tampon zonu u Iraku, i onu koju mu je Putin već dao u Siriji.