Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi u napad jedan je pape!
Sudeci po tvom niku. \'93 si i ti trazio autonomiju u zapadnoj bosni ali si dobio isto sto ce i kurdi dobiti. k.u.r.a.c.
de ba jarane ne lozi se, ziv bio. cisto sumnjam da imas ikake veze sa turcima, mozda si na moru bio nekad. turci su gotivan narod, ali im je politika malo je reci licemjerna; 15 i vise milijona kurda nema prava na autonomiju, sto to? a unistice ih malo morgen, jer ih unistavaju vec 30 godina pa nista, ovo je malo show za narodne mase, zali boze mladica i neduznih gradjana sto ginu jer se nekom digla cuna, i ima ego veci od osmanske carevine, a prije ili kasnije kurdi ce morati ostvariti svoja prava, a obican narod i na obje strane pati. koji ba bog? eto krehno zemljotres u Vanu, da nije kazna mozda stigla a ne pomoc.
SINOVI TURSKE, NAPADAJTE I UNISTITE NEPRIJATELJE SVOJE DOMOVINE I SVOG NARODA, MA GDJE ONI BILI BOG POMOGAO TURSKU