Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva fensi sala
Turska polako ali sigurno uvodi fašizam
ako je ovo polako, sta je onda sporo
i to što kažeš
Šta se čeka sa vaspitačicama u vrtićima ?? apsi smjenjuj zatvaraj ...
super Erdoganu dodje ovaj udar do potpuno ocisti zemlju od nepodobnih. da vjerujem u teorije zavjere rekao bih ga je sam i dizajnirao.
Cinjenica da su ga pucisti imali naciljanog tokom leta puno govori. A nesto ne mogu zamisliti da frajer koji vec godinama izigrava tiranina ne zna za nesto ovako veliko........
eh sad će erdogan ko bakir postavit na neodređeni ugovor svoje ljude jhahahah
Eh kad bi se radi povezaostio sa nekom strankom u BiH davali otkazi ne bi u administraciji i javnim prerduzećima ostao ni jedan uposleni !!! A svi se kao smiju onom kandidatu za načelnika TEslića koji bi im DAO OTKAZE !! BOlesne li zemlje i bolesnog li naroda !! Koji bi se nečemu nadao !
Lomi ga Tajipe..