Zbog rezolucije o genocidu
0
Turska upozorila SAD oko masakra nad Jermenima
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu su Turci. Milion i po ubijenih ljudi nije genocid nego holokaust.
Ma bitno je jesi li americki saveznik... ako jesi, milion i po mzoes bez problema da pobijes... ako nisi 7000 vojnika sto pobijes dok pod oruzjem pokusavaju da se probiju kroz tvoju teritoriju, to je genocid
ZGEMBO baka ti je bila srpkinja
sultane dedo ti je bio srbin,TURSKA U EU, SF
srbi nedaj vam boze da zakuhate sa turcima bilo bi vam opet 500 godina po p.i.c.k.a.m.a.
SRBI NAPADAJU BOSNU I HERCEGOVINU JERMENI TURSKU!!! a vi i dalje cesite muda bosnjaci i turci i dajte ruku srbima i jermenima!
SRBIJA !
Kad sami sebe osude na genocid koji su napravili prema Indijancima, onda mogu upirati prstom na nekoga drugo.
Jedina europska zemlja (vjerovatno) i jedina na planeti Zemlja koja je zvanično presuđena za krivično djelo \"genocid\" je Srbija. Možeš li i zamisliti koliki ste Zlikovci ? Nema većih zlikovaca na zemaljsoj kugli od srba.
vidi ovih izvornih turaka milion i po nije genocid a ovi nasi muslimani ubise se plakajuci i vikajuci genocid -pipo je se tesko razbolio od plakanja i pominjuci genocid genocid a vidi sada zla izgleda ni milion ljuda kada ubijes kod osmanlija genocd nije-pitam se bas ko je ovde sada lud-ovo je dobra vijest-zavrslia je u arhivi kod mene