Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj tekst dodje nesto kao erotska prica za njegove ljubitelje u BiH.
Bosanska anti-diktatura... :)))))))
Dosta ovih napacenih koji imaju nesto protiv Erdgona ustvari misle da nije bila diktatura u Jugolaviji ali eto jeste u Turskoj Placite islamofobi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Turska je na dobrom putu da postane diktatura,mozda to sada vec i jeste...
Rusija i Turska su odavno pod diktaturom...
Je li u Francuskoj diktatura gdje se manjima uskracuje njihovo pravo ili u Austriji gdje donose islamofobne zakone ili u Svicarskoj gdje se ne mogu graditi dzamije?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hhahahha...Erdogan je totalno puko, ovo je završna faza!
Hajmo sad svi nataći na qurac nedodirljivog Recepa Tayyipa Erdogana.
Erdogan : Islamista , sponzor ISIS-a , ubica Sirijske djece. Ukratko GOVNO
...i tvoj rođak.
Ok, dalji rod ali svejedno..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta se to događa kod srpskih predaka..?
vataj,apsi!!!!!!
Au sile! Koja je ovo strahovlada?! Uhapsio dijete od 16 godina? Diktator!!!
u njih je razvijena privreda i ekonomija da je nama jedan Recep Tayyip Erdogan...kamo srece ....
samo hapsi brate da te Allah cuva a uljeze sve potamanit o bilo kome da se radi ,kad god koja islamska zemlja cuva do morala i kad koji islamski vodza pravedni brine o narodu ubace nevjernici uljeze da naprave nered .Jer Allah je davno reko o njima sve sta oni misle o vjernicima ..Naprjed Erduane volim te brate u ime Allaha iskreno ..
Gulen je kritikovao Tursku zbog humanitarnog konvoja u kojem su izraelski komandosi ubili turke pa šta reći na to...
Pa tako i treba jedino na takav način se može uvesti red! ko nesluša pendrek !!
Puna podrska Erdoganu da i muslimani imaju svog jakog lidera i zastitnika i drzavu i da nas niko vise ne tare. Odlicno je pitanje zasto nema muslimanke drzave u vijecu sigurnosti?
Zato sto je VS UN-a skup 5 vojno, ekonomski i politicki najmocnijih drzava Svijeta... Nabroj mi i jednu muslimansku drzavu koja se podudara sa tim opisom...
Turska. VS mora predstavljati sve narode planete onda nije VS. Mislim vidjeli smo 92 koliko taj VS misli o muslimani a i danas u egiptu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dobro je i proso ovaj mali. Da je to uradio u SAD Baraku neki od policajaca bi ga na licu mjesta upuco jos ako je crnac :)
Jedva cekam komentatore...