Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi bi u EU al im se sve evropsko gadi i ne bi nikad uskladili svoju politiku sa EU. Nece da moze moj brko.
Ne kontam, pljuju po EU i NATO-u, križari, saveznici zločinačkog Izraela i 'vaki-'naki, a niti izlaze iz NATO-a, niti odustaju od EU!?
Trgovci, idu za lovom - što, nažalost, i jeste glavno u svakom poslu za državu.
Koji ljigavci, kliko su puta rekli kako im EU ne treba?
taman sad treba da pola turske se preseli u EU - ionako ih ima 10M u Europi vec. i onda za pet godina ce poceti provoditi svoje .. nemoj suknju, nosi hidzab itd. Nece se preseliti turci iz istanbula nego tamo iz anadolije gdje je bog rekao laku noc.
Mađarska. rumunija, hrvatska i grcka, posle ove ciganiije jos ste im samo vi trebali
Daj bože šćeri , da te aga uzme , ☝️
sad kad bosnjo pocne trubiti da Turskoj ne treba EU - eh moj Bosnjo.
Kakvo je vrijeme doslo molice oni Tursku da se pridruzi EU. Ogromna industrija, veliki distributer gasa iz Bliskog Istoka a uskoro i svog, velika vojna industrija, druga najveca NATO armija, 11ta ekonomija svijeta (GDP PPP), cuvaju juzno krilo Evrope od 1952. A najbolje bi bilo da se i ne pridruzuju EU. Samo bezvizni rezim i nista im vise ne treba. I onako hrpa EU zemalja prave sami svoje ugovore sa Turskom.
😂😂😂
Pri ulasku u EU ona ne mora ništa nego onaj tko traži članstvo, tako da kada netko tko želi u EU kaže "EU mora", odmah vidiš da taj ne želi u EU da je to priča na naivne građane. Turska nikad neće ući u EU, jer nikada neće riješiti prava Kurda na način kako se to rješava u EU, a o odnosu prema novinarima, pravnoj državi i sl. da ne govorim.