Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kiki javi se!!!
Sad će Mile objasniti Kurdima kako se pravi referendum.
turska je zlocinacka organizacija na cijem je celu covjek koji je umislio da je sultan i da je njegov sveti cilj osnivanje sunistana u granicama osmanskog carstva....jedan veoma opasan religiozni fanatik koji nocu "razgovara sa bogom"....pred turcima su nezgodna vremena
Nezgodna vremena? Turska ima prirastaj od 1,5 - 2 miliona stanovnika godisnje, te stabilan privredni rast od 3%. Za 12 godina ce imati privredu u top 40 najrazvijenijih zemalja svijeta i 100 miliona stanovnika. Da ne pricam sta ce biti u narednih 50 ili 100 godina, u vremenu kada ce se Balkan napola isprazniti, a Turaka biti oko 150 miliona sa jakom privredom.
@Okrutni Hamo ...turska ima prirasta godisnje od 5 miliona arapa.....a rast od 3% posle ruskih sankcija je otisao u minus....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nema razlike izmedju Turske i Jugoslavije, a ni BiH i Kurdistana. Naoružati Kurde i neka praše po Turcima.
to je putin poceo raditi od obaranja aviona...
Mogli bi Turci opet Balkan isprasit. Uskoro ih ima 100 miliona, a vas sve manje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kurdi se bore za Republiku, nezavisnu, cjelovitu i suverenu držaavu kurdskog naroda. Oni nisu za ISIL zajedničku državu turaka, bošnja, šiptara, islamista.
@fantom slobode Propao projekat Islamske države, ostali samo tupani pod propagandom koji još sanjaju osmanlijsko carstvo i smrde anonimno po portalima isfrustrirani i bezvrijedni. Sveje isto samo njega nema.
blizi se. smak svijeta. sve je ludo.