Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ih kandzijom Recepe. Pi4ke briselske.
@HerrcegBosnaPonosna Tipicno razmisljanje pripadnika jednog podanickog naroda. Vama je u poslednjih 100 godina centar sveta Bec Berlin i Beograd. Berlin i Beograd naizmenicno. Recep je drugi kalibar igraca. Nije Recep Kolinda.
@BaroloAusToskana a tebi Mekka i kocka sa meteorom u njoj oko koje kružiš sedam puta, hahahahahahahaha...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Perspektiva je ograđivanje žicom! Nije trebalo biti mnogo pametan pa odmah na početku krize doći do tog zaključka. Orban je bio pametan čovjek koji je sačuvao Mađarsku za djecu Mađarske.
........evo donirat ću jedan kolut.....
@Conte 03 Prijatelju, to će biti jedini izbor. Mi Hrvatsku trebamo ograditi sa raznih strana :-))). Prema Srbiji cijelom dužinom, prema Mađarima već postoji žica, BIH od sjevera pa okolo sve do početka Ercegovine. Zakon o granici primjenjivati selektivno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Puštaj Erdogane! Nemere to nitko više zaustavit kad krene.
Nemogu se cudom nacudit da su nama dozvolili bezvizni rezim jer u bosni ima i muslimana, iz aviona se vidi da samo muslimana nece, da su u bosni muslimani manjina ja mislim da bi usli u evropu jos prije 5 godina.
samo jako Erdogane💪
sva plovila koja dolaze iz smjera Turske torpedirati i mirna bosna
Pa zar bi Turci svoju bracu muslimane poslali kjafirima na milost i nemilost? Zar ne isticu stalno koliko su izbjeglica primili? Nego, bodljikava, dupla je zakon. Mrs u pustinju stoko.
treba vam ućerat bezvizni qurac...
Ovaj gnjili ćutak neće prestati dok ga ne koknu .
Ili dok mu Kolinda ne popus.i :-D
Pa nije evropa glupa dat im bezvizni rezim pA doslo bi turaka odmah 30 miliona da zivi na socijali
Jah , koliko znam ljudi MMF-u posudjuju pare toliko su "jadni" mamu vam vlasku pokvarenu ...
@zero.cool Posuđuju MMF-u ali uzajmljuju od drugih. U posljednje četiri godine vanjski dug im je narastao za 105 milijardi dolara. Za usporedbu, čitav godišnji BDP BiH je 18 milijardi. Pogledaj statistiku za desetogodišnje razdoblje ovdje: http://www.tradingeconomics.com/turkey/external-debt Nego, znate li vi turkofilni ekonomi išta o njihovoj ekonomiji osim tog MMF-a?
.....šta vi mislite da je onaj austrijski ministar kurz bez veze tražio sankcije za erdogana...... on uvijek govori, kao i u vrijeme izbjegličke krize u tuđe ime........
progresivnu gamad treba sutat narod koji trpi progresivnu gamad treba gazit eu treba ubit a narod istrebljavat dok se neprobude iz govana koje su nasrali muslimani i od vas ima koristi ,pljackajte i ubijajte stoku
@vlado654 brabonjcaru djikanski popusi malo lepoga dodi...
eto Turaka pred Beograd opet, djikane smrdljivi...
.....dat će im eu liberalizaciju malo sutra......misli erdogan sa putinom ucijenjivati eu......
Islam je vjera mira
... tvoj nik sve rekao.
@LIMESA idi malo I popusi kakasa to ti je zdravije nego da pricas svasta ovuda...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)