Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dobro nije problem, slucajno se desilo pa sta. Mada nisu bas trebali Google. Sta bi mi bez njega...Tesko se naviknut na bing ili onaj duckduckgo...google je google
"Slucajno".
Eh nama sve slučajni prlaznici isključuju osim interneta, jer smo zemlja slučaj. Dobro je da to nikome ne smeta. ZAto i jesmo zemlja slučaj ! PA pogledajte ba kako živite i NA ŠTA SU VAS SVUKLI STOKO JEDNA. I krave u svojim boksovima žive bolje i sretnije od vas !
Najkontradiktornija je stvar da Erdogan svo vrijeme govori kako Assad mora pasti, a sam bi rado postao poput Assada i sličnih. Svaki dan novi dokazi su tu.
Ovako ce i glavni baja..
turci se vidjeli da Bakke prolazi sa svojom fazonima, pa i oni probavaju
Bake balega.
hahahaslucajno, da naravno