Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...možda se i ova navijačka bagra ovdje ugleda na turke...
konjino kalabasi...turci donjeli civilzaciju na ove prostore.....da ne spominjemo ahdnamu iz 1463...
kao prvo na kosovu ste ispusili podugacku k....inu...a i dalje slavite poraz kao pobjedu..... plus sve sto je ostalo iza primitivaca vlasina su srusene tudje bogomolje i grobnice...toliko....cega se pametan stidi...smrdljivi vlasina se ponosi...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
srećom ,dobro je završilo i po ljude i mašinovođu .. a da nije htio možda bi ga malo ispresavijali :)
Drago mi je zbog tebe i zbog njih, sigurno ti je srce ko pola Bosne... , samo ne znam zašto to meni govoriš... Aaaaaa pa ti mene smatraš krstaskim teroristom.... ovaj kliks je čudo, neki dan sam nazvan balijom, danas krstaskim kopiletom , sutra možda budem crveni Kmer hahaha nmg vjerovati... A to kopile reci onom ko te nauči takvom rječniku i napravi te takva ograničena i neotesana..
Dzoja, ne konta to ovaj delegat, i živi u nekim zabludama očigledno . Gleda samo pravo, pola metra ispred i ograničen je ko balkon.. Ovo što si napisao je kvantna fizika za njegov mali ograničeni mozgic. Ali, ko zna, možda i skonta jednog dana :)
Ko su prvi bili koji su uskocili u pomoc svojoj domovini kad su poplave bile, siguran sam da se sutra opet zarati vecina tribina bi uzela puske kao sto je bilo '92, heroji rata našeg su bili navijaci! Đildu ću samo spomenuti, vođa manijaka, Ganiju osnivaca Gerilei mnogi drugi. Mislite sta hocete ali to su sve srcani momci kojima je tih 90 minuta sve na svijetu. AVANTI ULTRAS
Vako se i avion vrno na stanicu, kad je Sebija zakukala da je zaboravila vrecu "lijekova"!
jos jedna vijest koja pokazuje uzbudljivost i rizicnost novinarskog posla
Ovi Turkoglu su većinom Turkovići, Bošnjaci. Kod Turaka za državljanstvo se mora mijenjati prezime. Najpoznatiji je Hidajet čiji su roditelji Bošnjaci iz Makedonije.
A kod nas omladina straijim ljudima neće da ustupi mjesto u gradskom prevozu?
Turkiye - bizim en buyuk arkadasimiz
Hvala Anadoliji za ovako lijep prikaz turcinstva, Turaka i njihovih djela... Evo, vec su mi simpaticniji... A sada, gdje je clanak o incestu, poligamiji, divljastvu itd... http://www.netkafa.net/2015/02/01/1604820/sarajevo-turcin-starici-slomio-vilicu-izbo-je-nozem-i-sjekao-joj-prste (i to u nasem SARAJEVU)... Usput, lijepa gesta (ovo u vozu) ;)
objavljeno je stranici www.nikadcuo.net - mora biti istina
brko. pogledaj na referal na kraju stranice....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ehh tooo sad kad i kod nas raja zaspi u tramvaju da znam sta mi je ciniti :D