Suspendovali sve vojne sporazume
0
Turska protjerala izraelskog ambasadora iz Ankare
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast drugacije i ne treba postupati sa cifutima
svaka cast braco
evo usrah se i ja o te turske sila imali ko da bi polizo nejmam vode
@Posmatrac http://www.youtube.com/watch?v=f5hzRltNQoA&feature=related :))
MUERTOS; MUERTOS ISREAEL::::INTIFADA LIBERATION !
Anticionisticka koalicija lagano nastaje. Trebace vremena, ali strpljen-spasen. Vrijeme je da zidovi napokon postanu ponovo \"Putujuci Dzindasi\". Pozdravljam reakciju Ankare i nadam se da ce i u buducnosti pametno igrati. Aferim Turci.
ucjenite glave tim komandosima i pokoljite ih ko zeceve
Đaba se veselite,pala kuja s mosta.Sve ce se to zaboraviti i izgladiti u pravi tren-u jesen kada napadnu Iran.Taj napad se dugo sprema,a radar UPRAVO U TURSKOJ postavljen za to sluzi.Turska ce vam u tom napadu sudjelovati logisticki na strani tih istih Izraelaca i njihovog psa rata amerike.
ako izrael ne bude kaznjen,onda medjunarodna zajednica i UN \"daje legitimno pravo\" da svaki buduci humanitarni konvoj bude napadnut a humanitarci pobijeni pod izgovorom da su \"napali vojnike\" vojske koja trenutno vrsi neku okupaciju
aaaaaa
konacno neko da se suprostavi cionistima i okupatorima svete zemlje. razlika izmadju jevreja i cionista je u tome sto jevrejski vjernici ne zele zidovsku drzavu jer im je ona religijom zabranjena, a cionisti zele da vladaju svijetom kao svojom drzavom. izrael je drzava osudjena na propasr jer je vjestacka tvorevina kao npr. rs koja ce isto ako bog da nestati. pitanje je samo vremena...
lafo da pomiri onaj levat, UN ovo ono.... jedini i osnovni cilj i jeste bio da zakuha, jer mora se naci razlog da se turski losom prikaze... ali braca pametna!!!! SVAKA CAST BRACO, samo kod vas na more....:)
aferim, pokazite i vi ko ste
Germani,pametan narod
Turska, zvanično, po svim pokazateljima, javni dug i sl.... NAJJAČA EKONOMIJA U SVIJETU. Aferim Erdogan, aferim Davitoglu...aferim braćo.....sad znamo da imamo jaka leđa.......!!!!
Bilo ko covjek ili drzava ako ne zna reci izvini i hvala niti je covjek niti bi trebalo da postoji kao drzava
neka kod turaka cici mici :)