Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erdogan je meni ko Sulejman...i ako nisam bošnjak podržavam Turke...neka i treba tako sve da porobe i da im budu hamali...a oni će njima dati vjeru...i kusur od harača.... neka nas pobiju u Europi sve neka nam glave odsjeku...pustili smo zmiju u njedra..pa onda trpi
...vidi, slobo vaskrso u liku erdogana...
To brate Erduana smo naprjed ovakvih je puna Bosna uljeza gdej ga kupis za 10 eura svoju bi majku prodo .Maasa je ovakvih gdje je pravden vodza vodi brigu o narodu dodze uvjek dusmanin sa strane pokupi par svojih pristalica i oni ga sljede.U februaru smo imali stanje i u BiH isto znase ko stoji iza toga i ciji je to covjek ,i rece bjeda u Bosni jest al zasto ako se boris protiv neprijatelja Bosne na politickom nivo za BiH i cak svojih koji imaju Bosnjacka imena al pripadaju drugima onda nemozes ocekivat napredak .Rat nije stao ni u Bosni reko je rahmetli Alija rat ce trajat na politickom nivou u BiH jos 50 godina .Najvise mrizm uljeze to su najgora pogan na ovom dunjaluku cak ih i Allah spominje da ce biti stanovnici najdubljeg dzehenema .To sto se desava kod Erduana imali smo i mi u krajini Babina kopilad ...Naprjed Erduan hapsi gamad i da te Allah cuva jedini pravi vodza ..
Ne sumnjam da Erdonan radi pogrešno! Uvijek podrška našem bratu!
uvijek podrska i svima, dok se na nas ne nalanta neki diktator
Bratu? SDA ovce nabavite vazelin i lagano se podmažite.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve vise mi se svidja ovaj erdogan, ima tu crtu diktatora, koja cini razliku.
bravo, prvo blokirati slobodu govora! mnogi su tako poceli :D kazem ja, ta crta diktatora