Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NUSRETE pseto vlaško. dabogda ti urlali na sarani.
Moj zivot vise nema smisla....
e jos da u nas da se izglasa zakon o zabrani negiranja genocida u srebrenici, prijedoru , kljucu i dr mjestima i da opet zaratimo, ali ono zapravo... ne ide ovo vise nigdje... od nove godine, drugacijim putem idemo... priblizava se ono sto ce neke obradovati a one sto im je smrt mrska razalostiti..
Francuska direktno odgovorna za GENOCID u Ruandi i Alziru
Sarkozi-FASITA!
šta režite na evropu i ameriku-odatle jedete kruh. pogledaj te sta se radi u egiptu,ubise sopstveni narod. a obični narod bi vise volio sad da im amerika dođe pomoći. vidis i sam gdje su muslimani tu je i problem. a turska mora prihvatiti činjenice. a sto je ona sama nema saveznika to je njen problem. htjeli su siriju napasti i tom su narodu uveli sankcije. vidis kako boli kad ti se bumerang vrati. to će tursku valjda naučiti pameti.ako ima pametni.
Europa je mjesto iz kojeg je poteklo svo zlo prema svim pravcima svijeta,pronadjite samo jedno istrebljenje naroda,rasa,relegija a da u to nisu umjesani evropljani! Zato Europu ceka ono sto nikoga ne ceka to da ce da se izmedju sebe jedu kao Glodari Pogledajte ovo http://www.youtube.com/watch?v=RA9w6O6v0L0&feature=fvst
Bice opet svjetskog rata, ne moze ovo na dobro izaci .. Gadafi, Kim Jong Il odoše .. u Egiptu se još ništa nije riješilo, Sirija, Kairo.. Izrael i Pakistan.. Povukle se Americke snage iz Iraka.. Prekid Francuske i Turske.. €uro samo što nije pao, V.Britanija neće da im pomogne.. Grčka bankrotirala, Italija počinje sa dizanjem poreza baš kao što je i Grčka počela. Irska i Portugal slijede Italiju.. Na Kosovu je stanje na drhtavim nogama.. Sj. i Južna Koreja samo čekaju da petarda pukne unutar njihove granice.. Rusija spremila proturaketne štitove i zaprijetila da će ih upotrijebiti na Američkim štitovima (koji se nalaze u Turskoj).. Ono neki dan, u Finskoj, na brodu koji je trebao za Kinu pronađene velike količine bombi.. Molim te Bože da sam u krivu, i da neće biti III SR.
pa st.o.ko zar ti na budale licimo ? jel mislis da se ne vidi da si hrvat ?ma.j.m.une pa samo vi kazete PREKINIT .......i niko vise na Balkanu providan si a uz to jos i glup
Sada ce to isto uraditi sve redom krstaske zemlje,Tursku polako guse,jer se pocela bolje razvijati od njih,bar brze,zbog toga ocekujem veci pritisak na Turke,ko zna dokle ce ici????
@mesha DJUKELO VEHABIJSKA MRŠ!!!HEBO TE SARKOZI!!!
AFERIM !\"!!ŠTA ĆEKA NAŠIH 24%???PREKINIMO SARADNJU SA FRANCUZIMA!!!
Osta Asad na vlasti. Francuzi i Turci se najvise zagovarase da ga maknu, a vidi sad ovo. Oni se rasoase a Asad kahvu pije. Ovdje su ga Sirijci najvise p*******.