Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vako ovi iz SDA sanjaju isto da diktaturu pocnu zavoditi. Bolnice, zavodi, banke , telekomi....
da je nama ovakvu diktaturur sad odma, svima dobro svi rade, svi mogu sta hoce, osim blatit drzavu i predsjednika, super.
@ismet.resic Pa mi imamo vec diktaturu samim time da se preko konkursa ne mozes zaposliti u bolnicu , telekom, neki zavod je vid diktature. tj, kod nas ima diktatura al samo neki dobro zive
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I eto ga, Erdogan uzima novine da stvara svoju propagandu. Blizu smo diktature. Cestitam retardu jedan, totalno si se posro na sve za sta se Ataturk borio
Sve neprijatelje treba ukrotiti,bilo sa koje strane dolazili,Turska je na udaru sa svih strana....
Aman, Zaman!
Da je kakve srece da kod nas hoce upasti u Avaz i zatvoriti ono zlo. Evo gledam i u ovoj istrazi u vezi rahmetli Mahira, nisu nasli dokaze o silovanju ali jesu o nelegalnom snimanju roditeljskog od strane novinara Avaza.
Isto kao prije dvije godine kada sam bio u Istambulu i prolazio kvartom Kadikoy, na nasim medijima su govorili na hiljade demonstranata protestuje protiv vlade. Ja stao sa njim da da vidim kako to ide u njih i cekao skoro cjeli dan da se okupi ta masa ljudi okupilo ih se 36 znaci nidze veze. Pa kasnije opet gledam na nasem tv -u slika reko bi ti ima ih na hiljade kako oni to uslikaju.
ee bas to, ovo je samo da se prica protiv turske...
@bošnjooo mora da nato, Rusija, Ameri, UN, Krudi, Grki, Sirici, Iranci i Iracani svi lazu kada Turke prozivaju za njihova zlodjela.......... Cinjenica je da je Erdogan diktator koji otvoreno pokusava reinkarnirati propali projekat zvan osmansko carstvo......
"...prenosi BBC", "...navodi Reuters" aahahahha. Kad su ovakvi "objektivni" mediji u pitanju, pametnom dosta :)
Demokratija na Turski nacin. Nije mi vas zao. Sve lafo braca a u Srbiju ulazete sve. Ko vas jebe...
Demokracija na turski način ...
Prooooljeceeee na .........Tursku slijeeeeeceeee.....
Dudukov rodjo..
Ovako ce kakir u klix..
U Usa , rusiji ...je ista prica. Novinari pisu samo sto pase politicarima. Ali tu nema kritike.
...dragi klixe, kako se bacaju vodeni topovi?
@CostiganW ...da smo imali klixine "nounare" 41-45, izgonili bi hitlera "hedlajnsima".
@DrinaSerb Potrošen je zabranjeno bacati, jer postoji mogućnost raspadanja u letu a to je već kasetno dejstvo!
Erdogan je ovoga puta upravu 100% . Ne ide demokratija na isti kalup za svakoga. Ono što je tragi-komično jeste, Turska se nalazi na okupiranom teritoriju, gde je demokratija prvi put nastala, pre otprilike 25 vekova.