Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ucestvovalo ovih 99 generala u vojnom udaru, to bi trajalo sat vremena, Erdogana bi nasli u olupini aviona negdje u okolini Antalije. Presmijesno sta radi mini-sultan. Sad je osnovno pitanje, koliko je turski narod naivan i glup ili ipak ima malo soli u glavi da vidi sta se desava.
puno mi pametujemo za narod kojem je torabi prodavao litar vode za 6 KM
...a i turci nisu daleko
Koliko god je temeljito CIA pripremila teren i pridobila veliki broj generala, pa i civilnih struktura vlasti, na nepriliku za njih, zbog intervencije građana, nije završila posao.
pa nastampaju par miliona dolara i kupe sta hoce
Janjicarska buna, Sjeca knezova,... => vec vidjeno.
Sto je ekspeditivno tuzilastvo, a ne kod nas po deset godina sastavljaju tuzbu. Mozda su i ovi sastavljali desetak godina.
Mogli su 100 da bude okruglo
Ердоганови родитељи стријепе да им полиција не закуца на врата, син је зглајзо.
Jeste vise naporno sa turskom , u siriji umjereni zaklali palestinskog djecaka , izvukli ga iz hitne i javno zaklali , klix ba o tome ni rijec , cak i ameri zvanicno objavili kraj suradnje sa umjerenim jer ne mogu oprostiti ovo klanje , al opet klix ni a o ovom a njima je bitno jer erdogan prnoo ili umio se ujutru pozzz
Kazu da su albanci organizovali puc,sto to kliks ne prenosi?
@Jale1 Ja mislim da ih ima vise!
Očisti erdogan sve. Ko mu nije bajram čestitao, sad je nagrabusio...