Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ce razmatrati odnose u nekom turskom zatvoru sa pet zvjezdica......
Jedno pitanje za ove sto kazu da je u Turskoj dobro...sto ne idu nasi dole zivjeti sto se otimaju da idu u Njemacku i Austriju?
Pun Beč četnika,lično sam sjedio u objektima sa četničkim obilježjima,u centru grada. Sve im je Austrija dala a govna slave Gavru koji je ubio Princa. To je vlaška nezahvalna horda.
ja znam jedno, sutra da mogu, otisao bih u austriju.
@gladijajator jok ti ces.. ti si genije.. smrdis za racunarom nalazeci drugima greske a to si greska sam po sebi ;) LP
Djabe ih blatite, drzavni udar pa teroristicki napadi al' nisu glupi ko neko, ne moze im zapad nista
nisu glupi samo su pomogli amerima da im u dvoristi stvore predgradje pakla
@drinajosjaci sakri ,ako bosnjaci prodju kraj kuce nece ni kosti ostat a glava je najukusnija
deder opozovite i pola miliona svojih građana nazad.
Nije ih Turska tamo slala nego su ih Austrijanci trebali i primili.Mislis da bi Evropa bila ovo sto jeste bez uvozne radne snage?Mislis da su milioni Marokanaca onako slucajno dosli u Holandiju ili Turci u Njemacku?
@ahmo42 sinko ,vidi crnje u americi ili arape u evropi nisu oni tu da rade vec da budu instrument elite sa kojim mogu stvarat kaos i vladat stokom ko se moze opirat u zemlji sa milijon muslimana u dvoristu ,milijon progreivnog olosa ,kontrolisanim medijima i ekonomski potpuno zavisnim sistemom jedan poziv amerike sa "alijo ,povlaci potpis" i ode sve u t.p.m. kako izabrat normalnu vlast ,cak i da imas normalne partije ako su ti u drzavi djeca retaridrana feminjacama od osnovne a medije u
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Austrija je dala jednog psihopatu i nije joj teško da prepozna drugog.