Izrael se ne želi izviniti za žrtve
0
Turska odbacila izvještaj UN-a o napadu Izraelaca na brod
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bih? pih.... jeste, to su ti Turci koji su ti j.e.b,a.v.a.li prababe dok su bile mlade i sisate 400 godina a trebali su istr.ije.biti i tvoje pretke kao što su istr.ij.e.bili p.og.a.n.e kršćanske armence tako danas ne bi imao ko da s.e.r.e ovdje po portalu !
AFERIM ABDULAH
Ovi bije.dnici iz BIH sto se dive smrdlji.vim turadi.ma,SAMO ZA NAPOMENU.......TAJ SM.RAD (TURCI)OD LJUDI JE PUNO STOLJECE JE OKUPIRANA DRZAVA I MOGU LAJATI SAMO ONOLIKO KOLIKO IM KRSCANI DOZVOLE.SVE OSTALO SU MASTARIJE.
znanje je moc ili sto bi nasi stari rekli um caruje,a snaga klade valja.Mozes ti imati nalitet đaba ti ako si neobrazovan jer onda si i siromasan.Pa kreces sa zastarijelim ruskim oruzjem na 3 vojsku svijeta.Za dobro Palestinaca netko bi im trebao reci da prihvate sve sto se nudi,dok se jos nudi jer vise dobiti nece.Imaju posla sa narodom kojeg ni faraoni i rimsko carstvo nisu uspijeli istrijebiti,oni su ko korov-neunistivi.Svi prolaze,ali cifuti ostaju,a to bogami nije zato sto su glupi.
bravooo braco samo tako nastavite kad tad ce aBd doc kraj cifutima i njihovom zlu koje provode nad palestincima
I love Israel !
pa pobise na hiljade bez razloga ovi devil-izraelcani
Milijardu arapa okruzuje Iizrael i ne mogu im nista. Brojnost nije nista ako si glup i zaostao.
pomiriti ce se vrlo uskoro.Turska je ipak USA vojna baza,a USA je izraelska filijala.Ovo je samo predstava za mase,da se skrene paznja sa radara postavljenog u Turskoj kojim se priprema skorasnji napad na Iran
@A...........Y.e.d.i---- g.o.v.n.a---- sta drugo da ti kazem,selam Bijeljincimaaaaaaaaaaaaa!
-dobio sam ifo za utakmicu BiH--u Minsku protiv Bjelorusije igraju- -u 19.30/h. idemo ogledati.
jesi, jesi ko i svi ostali. Tzv. patriote.
-Nije istina sto navodis 93.godine protjeran iz rodnog mjesta !
@Bog Za pocetak vrati se kuci, lako ti je davati tudju krv iz Münchena. Nista od toga nece biti samo lupaj po tastaturi dok kompjuter ne pregori pa kasnije kupi novi.
@A Bog je ko i Bosna od pocetka...pa do kraja...:))) Tektonske mase su se uzburkale...Bog salje vojsku svoju, vidjet ce se koliko su jaki i grabri srpski koljaci i izraelski bombasi...:)))
umjesto što se svim silama upinju da uđu u EU, taj kršćanski klub, Turcima bi daleko bolje bilo da se okrenu Iranu, uskoro nuklearnoj sili, i Egiptu koji će uskoro, ako Bog da, na predstojećim izborima dobiti proislamsku i anticionističku vladu,nakon pobjed Muslimanske braće, jer kršćansku klub Europa nikad neće primiti u svoj krug jednu muslimansku zemlju sa 80 miliona muslimana..osim toga Turskoj je i bolje da ne bude u tom krstaškom klubu ! jer za zemlju koja zadnjih godina bilježi ogroman ekonomski i vojni napredak nema mjesta u EU, ali zato ima mjesta za vlaško-ciganske zemlje poput Rumunije i Bugarske ili poput prosjačke Grčke koju stalno moraju da dolme sa 100 milijardi eura kako ne bi pocrkali od gladi ! smiješno....
referendumom kao i ceska i slovacka, crna gora, kosovo i ostale normalne drzave. dok ste vi vjestacka nametnuta tvorevina...