Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
erdogadan je nahranio vise gladne djece i primio izbjeglica od cjelog un zajedno.erdogan je nahranio te izbjeglice.cak je i svecka banka iskala zajam od turske.velik je covjek erdogan .jaga dozivljavam kao svog presednika a istambul je moj glavni grad.nek ameri siluju turcina kad smiju .
kolikobi radojica i njegovi novinari iz uvrnutog tornja dobili sigurno 5dozivotni ko u americi
Uvijek mi je spica bilo,kad ovako prvo napisu rijec "postovani/a" pa onda oplete...Pa ako ces me vec blatiti ili nesto,nemoj pisati tu rijec,nidj veze ocam.
Ocat'?
Tako i treba, za sve postoji zakon ali nam mediji plasiraju ovo na drugi nacin jer nekome je stalo da obori Erdoana koji je podigao Tursku