Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Bošnjake su planirali da ostave bez države da se teritorij Bosne može dijeliti između dva susjeda, ali Bošnjak uze pušku pa odbrani Bosnu i sebe u njoj. ŽIVIO 25. NOVEMBAR, DAN DRŽAVNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE!
Genocid!?
Udri bagru terorističku! Plaćenici uvijek bili kroz istoriju. PKK is svi njihovi komunistički ogranci su teroristi za US, EU i Tursku. Amerika kao najjača sila na svijetu pobi 3 miliona ljudi od Afganistana do Iraka zbog Septembra 11 i niko ništa. Tako isto i Turska kao velika vojna sila koja je suočena sa napadima ljigavih terorista ima pravo da se odbrani i uništi sve moguće teroriste koji joj prijete.
Ono što radite Kurdima nije daleko odmaklo od Genocida.
Turska će na kraju zaratit sa US.. meni se čini.. al haj makar neće biti nuklernih pretnji kao od ovog međeda.. pa ko kome.. jbg. 🤷‍♂️
Ako dođe do tog da Amerika bira između Turske i Kurdskih plaćenika vjeruj mi Kurdi gube kao i svaki put do sad. Ne znam koliko puta treba Amerika da ih izda da bi shvatili poruku. Nikad neće imati svoju državu koja zadire u tuđe teritorije. To im neće dati ni Iran, ni Sirija, ni Irak a ni Turska.
Ma bravo turkiye… rijesite vise tu bagru americko evropsku
Nastavili agresiju na susjedne zemlje. A sve "braca muslimani".
Aj ne dipr kad nisi upucen
Turci,sjedite sa ljudima ,nadite neku soluciju,dajte im malo autonomije I problem rijesen
Brcak215@ Nikakvo to rješenje nije, tj ne može biti rješenje, jer to nije u interesu velikih sila prvenstvo EU i Amerike. Oni vole nejasne situacije kako bi mogli upravljati istima.
Bilo je za očekivati poslije onih događaja.