Poginulo nekoliko sirijskih vojnika
83
Turska nastavila artiljerijske napade na Siriju
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ovo Turci izmislili, ovo je nacin da se svrgne tiranin u Siriji. Rusije i Kina stavljaju veto ali ako je napadnuta jedna zemlja tu veta nema mogu ga macku o rep okaciti. Prvo Turska a onda citav NATO ce uci u Siriju. Ovo pokazuje snagu NATO-a tako da svi oni koji se nadaju da ce im Rusija pomoci evo sada mogu gledati zavrsni scenarijo.
Posto Ameri ne smiju direktno intervenisati, obratili su se svojoj vjernoj pudlici Erdoganu da odgovori na \"napad Sirije\". Inace, Sirija nema pametnijeg posla nego izazvati sukob sa Turskom. Namjestaljka ko sto su Poljaci \"napali\" Njemacku 1939. godine da bi Nijemci morali odgovoriti. Do juce je Erdogan bio najbolji prijatelj sa Asadom, ali kada americke i izraelske gazde narede sta da se radi, onda se naredjenja izvrsavaju. Tako ce sutra Ameri reci \"Erdogane, nasa pudlico, od nas dobivas vojnu pomoc, ako Bosnjake nagovoris na podjelu Bosne\". nema pokvarenijeg naroda od Turaka, ma-ter bi prodali, a ne Bosnu koju im je Alija ostavio u amanet.
Pocelo je.
zanimljivi ste mi vi cetalji.. 1. Podrzavate napad Amerike i Izraela na Iran koji direktno i indirektno podrzavaju Siriju. 2. Podrzavate Sirijski rezim Al Bashar Assad protiv Turske Amerike i Izraela 3. Kmecite na sva usta kako ste se borili protiv terorizma na Kosovu nebili doli vise kredibiliteta da spasite Kosovskui Mitrovicu a u stvari najveci teroristi na podrucjima balkana ste vi Uglavnom vi ste zbunjeni
Sve sto vise ratova Turska zapocne sve ce i manja biti, ala Srbija.
Ye8o njihove granate, samo cetvero-petero, a \'dje padne SRPSKA 150-200.Ako ne vjerujete pogledajte TUZLANSKU KAPIJU i MARKALE 1-2, to je sto ste vi tvrdite.
5 killed by Syrian shells falling inside Turkey pise: 5 mrtvih granatiranjem od strane sirije na tlu turske...VIDEO
klix lobira ove kriticne komentare, a kad neko normalan komentar napise, nece da objave. SRAMOTA
Ovim će turska dobit od amera veću vojnu, ekonomsku pomoć, veći kredibilitet i slobodu djelovanja kod amera, jer su turci postali satelit u bliskom istoku. Njih nije briga musliman, krstaš ovaj onaj, novac samo, tako je vjekovima i bilo i ostaće uvjek takvi. ovim neće sebi turci naškodit, samo će se ojačat, jer moraju steći veću rejting i bolji položaj u svijetu.bolje rečeno ovo je test amera, da vide kako će sami riješit ovo za ubuduće.
Asade, uz tebe je najmanje 76% Bosne i Hercegovine.
pogledajte koja je, do jucer, \"bratska i sestrinska\" ljubav bila izmedju porodica erdogan i assad, pa se iskreno zapitajte o cemu je ovdje rijec: http://www.hurriyetdailynews.com/Default.aspx?PageID=447&GalleryID=719
PROBLEM - RECATION - SOLUTION ZINOISTI I POGAN TURSKA KRENULA U POMOC SVOJOJ AMERICKOJ BRACI
podrzavam tursku u granatiranju sirije samo mislim da su napad na tursku izveli pobunjenici.Trebali bi turci njih bombardovat
KAKVA POLITIKA PA STO NISU UDARILI NA IZRAEL HAHAHAHA, ZALOSNO ZALOSNO I ZALOSNO ALI TURCI SU TO.. KO SADA NE VIDI DA SU IZRAELSKE SLUGE ONDA MU JE BOLJE DA OSTANE SLIJEP.... NAPOKON NESTO DOBRO OD TURSKE JA BIH REKAO PODLO OD TURSKE.... IZRAEL TURSKOJ VEDRI I OBLACI ALI ERDOGANU OVDJE POCINJE POCETAK KRAJA JER NAROD TURSKE NIJE ZA RAT PROTIV SIRIJE NEGO IZRAELA...
ah što ove šiijsko-alevijske pudlice skemuču. jesu li se to ustrtali? bogme jesu jer nema više da zločinačka asadovsko-šiijska ratna mašinerija tuče slabe civile. sad su se dohvatili sa sebi ravnim. sad će vidjeti čija majka crnu vunu prede, ako Bog da, a bilo je i vrijeme jer što prije fasuju koljači-šiije i što prije odsmrde iz Sirije to će biti bolje za sviju!
Udario mu.jo na mu.ju
Ovo je uvod u treći svjetski rat. Pogledati ovaj video obavezno http://www.youtube.com/watch?v=HP7L8bw5QF4