Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konacno da neko ima mu.da da se suprotstavi ovom izrodu!!
Bravo....glas istine se mora čuti nije bitno šta kaže nego ko kaže...
pobijedit cemo francusku u parizu,,,
Izreal je nesto najgore na planeti Zasto mi brisete komentare Da i ovaj sajt nije vlasnistvo Izreala. Bravo Turska
Erdogan kapa dole
@da da u turskoj milion a u evropi oko 500 hiljada :D
udrimo cion.iste po njusci, ne normalne jev.reje, nego cion.iste.... bravo za iran i tursku....hahahha tur.ska svake godine ima milion stanovnika vise..hehehhehhe bravoooooooo
http://www.youtube.com/watch?v=Jz38OyltUxQ
elhamdullilah ! Turci konačno dolaze svijesti i vide sa kakvim genocidašima su bili u savezu ! nadati se da će ubuduće imati politiku prema toj genocidaškoj cionističkoj državi kao i Iran ! a nadati se da će doći vrijeme da se konačno uklone debelog.uzi arapski kralj i njegova pokvarene procionistička i proamerička svita i da se povješaju na sred trga u Rijadu ! islamom do ponosa džihadom do pobjede sebiluna el-džihad !
perzijsko-osmanlijsko carstvo na sceni jedinstva. hoce onaj kepec sarkozi da prijeti.samo vi prijetiti napadom na iran,a niste svijesni koliko je iran jak,kao ni turska,kao ni tadzikistan,,kao ni azrbejdzan.sve islamske zemlje ce jos malo biti jedinstvene.
boli ih cuna...jaki su ko natoXD eto ih za koju godinu opet u bg-pasaluk XD
Jooooj sto volim da oglabam ovaj chifutski i balijski racku osuneceni
Heljpppppp Dodick heljjjjjjjp rece Natanjahu
Nema ljepse knjige od Kur\'ana niti bolje vjere od Islama
BRAVO; BRAVO ERDOGAN, moram samo ovo napisat jer se redakciji ovog portal ne svida moj komentar, previse je istine u njemu. Ocekujem da zatvorite sve komentare na ovaj clanak, po obicaju. Nije to prvi put, zadnje je bilo sa Banja Lukom, i jako je svaki moj komentar sasvim korektan, bez vulgarnosti i primitivizma, i sve sto komentarisem je vec poznato i vidzeno A ja se nikad nebi spustao na nivo onih koji u svojim komentarima koriste psovke i vulgarnost u izrazavanju. Dobro, to je stvar procjene,
zivip hićo trebo ih je sve smaknut
oca mi, mangupski potez turske. dok su merkelova, sarkozi i ostale svjetske \"vodje\" do pasa u gu.zici jevrjima (mada ih mrze iz dna duše), erdogan im hladno u lice kaže šta misli.