Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocetak raja u turskoj😅
E ako je Turska onda cemo i mi, jer djeca rade ono sto im mati kaze.
je li ??
ako naša matica Turska tako misli, i mi ćemo isto uradit..ne valja da se razlikujemo puno. Uvesti marihuanu, zabranit točenje alkohola poslije 7. Na konkursu za državne pozicije odbaciti sve one koji ne posjećuju džamiju makar 4 puta sedmično
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo Turkey....i mi cemo uzgajati oficijalno canabis soon. Bolesni ljudi ne trebaju da pate kad nam je priroda dala tako ljekovitu biljku.
... trava je za travare ... ... kokain za kukavice ... ... heroin za heroje ...
Jugokomunjare cupaju kosu s glave, kako je moguce da jedan "islamista Erdogan" dozvoli uzgoj kanabisa... auuu
Kirbas ba legalizuj silju sta ti fali dati raji da uziva u bilju..
Kod nas ne mogu da provedu zakon kad nekog naočigled ubijes. Puste te ujutro. A kamo li da kontrolišu i sprovode ovaj o canabisu. Inače pozitivna vijest iz Turske iako je smatraju zaostalom.
Oni šutu pušu povzdan se smiju, ko ne smije da se povazdan se smije, braleeeee! xaxaxaxaxaahahahahahaha
Najveći izvoznici droge i kanabisa u Evropu legalizirali narkotike! Sad će Turci moći tražiti povrat PDV-a od izvezene droge!!?
kad će kokain pojeftinit, a heroin prestat bit loš
Zaboravih da mi je ostala jedna u džepu.
alo ba to je protiv islama