Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sinonim za viceve od strane genocidasa. Mora da ste jako ponosni na to, bas kao i na smrt ovih turcina.
Koliko je svesna populacija iz koje ti dolazic...da je postala sinonim za viceve i glupost!
A inace su svjesni porijekla gore navedenih rijeci!? Kladio bih se da ih 95% misli da su to rijeci iz srpskog jezika. Bez obzira na to, naslsdjivati se smrcu ljudi koji su gasili pozar, samo zato sto su turci je u najmanju ruku bolesno...onako, bas svojstveno \"nebeskom narodu\". Dokaz, Srebrenica.
Nemoj ni ti sada pisati gluposti, valja je jasno da ovaj namjerni koristi tursku rijec jer je rijec o turkom helikopteru.
@RS hahhah, kada vec koristis rijeci koje nisu bas svojstvene za srbe i srpski jezik, bilo bi dobro da naucis porijeklo i znacenje tih rijeci i izraza. Ipak, malo je neshvatljivo da pored \"veoma\" bogatog, i veoma ukorjenjenog srpskog jezika, kojim, kako tvrdite govore svi narodi bivse juge, uz odredjene modifikacije, vi srbi nemate vlastite srpske izraze za odredjene fraze ili nazive. Edukuj se...mozda te istina zaboli i promjeni te. http://bs.wikipedia.org/wiki/Ma%C5%A1al-lah (U RIJECI all-ah u gornjem linku, nema srednje crte...redakcija je tu rijec ubacila u filter) Sigurno koristite izraz i \"vala\"...\"e vala cu ...itd...e pa, evo zbnacenje i prorijekla ... http://en.wiktionary.org/wiki/vala Tek ces nakon sto procitas ovaj text shvatiti koliko je srpski jezik siromasan...a samim tim i srpski narod... http://hr.wikipedia.org/wiki/Turcizam
@RS hahhah nemoj, ne valja išli su da gase vatru, nisu napadali nikoga
mašala, mašala.