Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska dzubrad opet po kurdima udaraju !!!
U tekstu granatirali a na slici avion!? Jel to izgledalo kao Ljubiša Samardžić u Partizanskoj avijaciji kad je iz kukuruznika bacao bombe na neprijatelja :)!?
amerika i zapadna evropa su napravili poligon u sirji i ostalim arapskim zemljama, tu ispituju snagu jedna drugoj, i opipavaju rusiju na racun glupih arapa, samo sto ce se to na kraju iskomplikovati kao u sportu pa se pobiju izmedzu sebe, i to je kraj rusije i kraj pola evrope,
mašallah, mašallah...
turci saveznici IDIL-a. hajd nek se zna
Klasicna agresija jedne drzave na drugu a Sirija da ispali raketu na Istambul gotovo teroristi ovo ono
@Napaćenko Tako su govorili i za Jemen.
Sta kaze SAD, EU, UN, NATO jel ovo napad na drugu drzavu, ili za sve imaju drugacije standarde.
@Nike njih je pozvala u pomoć legalna demokratski izabrana vlada
@gertje "jedna partija", "slobodni izbori" ... ... ... ??? pa dovoljno je bilo da vidi šta se nama desilo s tim budalaštinama, pa da , ako imalo voli svoj narod, pobije sve koji su "imali takve zahtjeve"
Granatirali artiljerijom, a ne avionima, što ste slikama pokazali. I to su granatirali mirno mjesto, na kojem se nalaze Kurdi. Kurdima je načinjena najveća šteta. Ljudi odista zaslužuju svoju zemlju.
@jokashmokash Tu nije bilo ratovanja odavno, niti je tu prisutan ISIL, što će reći da je mirno mjesto, dok nisu došli Turci.
@jokashmokash Jarane Turska ide protiv ISILA a napada Kurde, o tome ja pričam, a ova teritorija je mirna bila dugo vremena. To sa Kurdima prije par dana je nebitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
spržiće ih deda Pantelija, ni dugmići neće ostati od njih