Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divan i human gest države Turske. Neka drugima služi na čast koji nemaju ovakav altruizam i humanizam, a imaju udjela u uzrocima izbjegličke krize.
i ako jest Evropa napredna za svoje gradanje, sve ove izbjeglice bi zasluzili radi svoje strane politike u Iraku, Iranu, Afganistanu.. manje primcam o Njemackoj/Svedskoj a vise o Velkoj Britanjiji i Francuskoj.
Lijepo u tekstu stoji " što je 20 puta više od ukupne pomoći koju su za te svrhe osigurale međunarodne organizacije" Koje pare EU , stvarno ne razumijem ljude, procitaj tekst pa komantarisi !!!
Ne gradi Turska vec Evropa to su evropski novci !!!
pa bolje je sto je u Turskoj,nego u EU ali s evropskim novcem !!!
nema turska novaca,da nije EU pocrkali bi davno svi !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)