Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala Bogu pa nisu vise komunnnjare u Turskoj na vlasti. jos i ovi nasi da izumru, zlatko i ekipa
mi srbi cemo opet najvise komentarisati ovaj clanak, kao i svaki o turskoj... pozeljeli pretke
DRAGI TURCI,SPREMITE SE SPREMITE ZA SLOBODAN,NEZAVISAN I CJELVIT K U R D I S T A N ,MOLLA MOSTAPHA BARZANI . . . . . . . . VOZDRA HERZOG IZ TVRDIMICA
FREE FREE KURDISTAN! FREE FREE KURDISTAN! FREE FREE KURDISTAN! FREE FREE KURDISTAN! FREE FREE KURDISTAN! FREE FREE KURDISTAN! FREE FREE KURDISTAN! FREE FREE KURDISTAN! FREE FREE KURDISTAN!
@DoKada ??? Vi bi trebali kao pravi muslimani da u znak protesta napustite te zemlje (EU, SAD itd.) i prestanete koristiti sve njigove proizvode od auta do kompjutera. Idite u bratske zemlje, a ne prisiljavajte se da zivite sa onima koje dozivljavate kao neprijatelje vase brace, a time i vas. Dobra stvar demokracije je da ako vam se ne svidja tu gjde jeste, uvijek mozete otici kao sto ste i dosli i zivjeti u bratskim zemljama koje imaju vec i zakone i obicaje koji vama odgovaraju. Molim vas, nemojte se muciti i patiti zivotom u zapadnim zemljama pored toliko bratskih zemalja koje branite, osjecate kao svoje i podrzavate. Pa zasto im se onda ne prikljucite i izbjegnete sva ponizenja koja svakodnevno trpite na zapadu?
tisina turci da nisam cuo nijedne
sa mnom se vec konsultovo
TURCI, SAUDIJCI I EGIPCANI NECE NISTA URADITI KAO NI DO SADA JER SU SLUGE CIONISTA.....
Pa Europa koja se kune demokratskim principima i podupire ovaj zlocin.Svojom politikom,zatim novcanim sredstvima koja se prikupljaju po crkvama ili koje kakvim sektama zasigurno.Evengelisti posebice i to americki i kanadski koji vjeruju da su jevreji obecani i izabrani narod.Ludilo i bolest u glavama istih a na drugoj strani ogromno stradanje nevinih Palestinaca.Do kada ce svijet gledati pokolj Palestinaca i to od onih koji i kad spavaju buncaju o demokratiji,ljudskim pravima i civiliziranosti ovdje prije svega se odnosi na USA i EU ???Do kada ce diljem svijeta zavoditi fasizam i aparthejd svojom vojnom nadmoci i naoruzanjem ??? Jedini izlaz je balans u naoruzanju islamskog svijeta nasuprot Amerike i EU.
SULTAN ŠUPLJE PRICE I CIONSITICKI HAMAL REDZEP TAIP ERDOGAN = MILOSEVIC! SLOBODA PALESTINSKOM, SIRIJSKOM I TURSKOM NARODU!
to kao on se nesto pita ??
--------nadam se da ćeš pomoći palestincima u nauruzanju ko onim pobunjenicima u siriji
We Bosniaks hate Turks!
Turkish dog
Erdogane, Jadovane Ne\'mos se istodobno ljubit s\' Palestincima, i guzit s\' Amerikancima. Saudijcima, Vehabijama Razcupat\'ce te, u komadice Moralno-eticki si se obrukao, da ne\'mos vise
Dok vi diplomatijom oni rade avionima.mani te se diplomatije i dizi te tu mocnu Tursku armiju i na cioniste.
Hvala Turci na sucu koji je 3-2 spasio naše generale Turčin Mehmed glas ZLATA vrijedio! Pozdrav Sulejmanu Veličanstvenom :)) još veći hit ! Gaza u srcu !