Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosta ste izgubili povjerenje naroda i nemate više 100% vlast,pa ste odpočeli sa bombardovanjem Kurda kako bi se pozvali na naciju nacionalizam,narod podpališ,Balkan vec je to iskusio,živi sadašnji primjer je BAJA,srpstvo nacionalizam,ruše nam Ge Tvorevinu i tako se dugo dugo ostaje na vlasti dok narod neskuži o čemu je riječ
Podrška Turcima uvijek, s*pski pradjedovi su to oj s*bine ružnog lica ti si Turčin posrbica pitaj babu i prababu ko je jeba uz tarabu :)
Serete klixxsovci protiv Turaka a upravo oni su nam spasili stocarski fond i avio kompanihe
PRAZNA OBEČANJA SU NAJ BOLJA REKLAMA, JARANE MOJ...TO ZNADEMO MI IZ BIH