Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Kipar je podijeljen 1974. godine poslije vojne intervencije Turske.\" Kipar je podijeljen 1974 nakon grčkog popušlića u pokušaju aneksije Cipra.
vazno je da je Grcka jako odmakla u EU hahahhahahahahah
nisam erdoganov fan, ali dobro je da ima neko ko se suprostavio EU. dosta vise i njih i njihovih duplih arsina!
covjece, lijeci se!
redakcija, sta bi sa komentarima koji su sinoc ovdje bili, a sad ih nigdje?
pa zar nistie vi ti koji se busaju u grudi da su turci?
@ tica 19.07.2011. u 12:32 TICIRANI , TO TI JE SIGURNO OD OVE VRUCINE KAO I GENETSKO NASLEDJE TROPRSTIH BARBARA .
BRUTO DRUSTVENI PORIZVOD U TURSKOJ JE PORASTAO ZA 9% U ODNOSU NA PROSLU GODINU I TO U PERIODU SNAZNE RECESIJE U SVIJETU . BDP = OP + UL + JP + IZ – UV pri čemu su OP = osobna potrošnja UL = ulaganja ili investicijska potrošnja JP = javna ili državna potrošnja IZ = vrijednost izvoza proizvoda, roba i usluga UV = vrijednost uvoza proizvoda, roba i usluga .
the KING .............ERDOGAN.............
Isti scenario je napravljen u Bosni i Hercegovini i ostat ce ovako jos decenijama..... A st se tice ove izjave, pa Europa nikada nece primiti Tursku u zajednicu tako da je \"Turska izolovana i zamrznuta\"inace...
Halo ba tambura na kojim si tabletama danas govedo jedno. Koja li je tebe krava okotila hajvancino primitivna.
@HaHAHaaa, ti si mene s nekim zamijenio nije u mene baba Milijana.
koliko moras biti glup pa da ne shvatis da je tvoj predak anadolac dosao u ovu zemlju s ognjem i macem silovo ti babu milijanu i napravio tvoje pleme kojim se sada hvalis... hajde sto su oni silovali srpkinje nego sto su te srpkinje izrodile idiote poput tebe...
Naj su mi smješniji ovi smrdski eksperti koji misle da se sva svjetska ekonomija kao i sve ostalo mjeri njihovom bolesnom zadojenošću i opsesijom svojim precima Anadolcima :D Kakvi papkari, neviđena vrsta, endem bosanski ;)
Ti ne znaš Austriju ni na karti naći, papak jedan lojavi. Idi ganjaj međede po šumi i duvaj njihov prdež, ostavi se interneta ;)
Turskoj, kao i Njemackoj, jedino odgovara EU jer imaju toliko jake ekonomije i spadaju u sami svjetski vrh da nemaju nikakve konkurente unutar EU i time im se otvara prilika da jedu za uzinu bez ikakvih ogranicenja male zemlje cije ekonomije ne mogu da se nose sa ekonomijama ove dvije zemlje.
sto niste napisali kako i jeste bilo, nakon pokolja koji su grci poceli ciniti nad turcima kipranima, turska je intervenisla i zauzela samo dio gdje je vecinski turski narod zivio! Inace,mogli su zauzeti ne samo kipar vec i grcku da su htjeli!