Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebes turksu, otkazi sporazum i posalji vojsku nato na granice, nema nikome uci u europu od imigranatskog sljama, a turska nek se jebe
nemate him šta objašnjavat'! hebale hi vize, otvarajte granice i neka navale milijuni mumina ovamo prema Beču a bogami ima i uBosni mijesta za sve.
Da vidis onda belaja po Evropi ako im to dozvole...sve desnicarske stranke automatski pobjedjuju na svim izborima, a onda drz gace svi
Pa nekidan Sultan rek'o kako mu ne treba Schengen i EU, zbunjen sam sad.
Pametni turci, nece da dozvole da ih EU slomi. EU obecava, pa se povuce.
Kad te nemoralni poducavaju o moralu, kad te lazovi savjetuju o istini, kad te hajvani uce kako biti insan
sta bi prosjecni Bosnjo dao za ovaj pasos
za turski pasos? koji ce mi qurac? ti ga siguran sam mozes dobiti na osnovu zakona "spajanje porodice" samo napravis dnk analizu i pronadjes pretke tamo. ko zna mozda zive negdje na moru i odmah ubijes dvije muhe jednim udarcem: vidis more i dobijes pasos :)))))))))
@pro et contra - meni ne treba, ja imam EU pasos i to ne Hrvatski (da ne izgleda da sam protiv Turaka).. ja obozavam Turke al mi nasi Turkofili idu na zivce u PM a izgleda da im je ovo omiljeni portal.