Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prava država vodi brigu o svojim mladim !!
koliko ovi naši domaći kršćani mrze nas i turke to nije normalno, da svoje komentare mržnje i ovdje na ovim običnim člancima ispoljavaju ccc
mah ko ih jebe regular mrznjom ne mogu nama nista vec samo sebi stetu nanose
http://www.youtube.com/watch?v=_B9WQ5703ws
I ja cu jednog dana aBd :-)).
I stacemo sad jer ovo nesto bitno
daj neka neko poruci erdoganu da tuneli nisu svjetsko cudo i da se grade vec 200 godina (mislim ovi moderni)...sta bi sad englezi i francuzi trebali nocivati ispod la mansa koji je 10x veci....ebiga nek dovede svakog turcina da vidi "tunel"
zasto toliko mrzis svoje pradjedove Turke???
pa gdje sam rekao da mrzim turke...nervira me erdogan samo sramoti i blamira turke a glup je ko polni organ...al ako bog da opet ce srbi da vladaju carevinom :)
Moze biti spas za Gras! Nemas dovoljnko putnika-zeni narod i...trpaj!
vjeruj da nisu ovi siromasni sve bogati turci novog sraleza koji je erdogan formiro. I bogatasima od prije erdogan je imogucio da budu jos bogatiji. Trenutna prica protiv erdogana je samo kamuflaza protiv islama kojeg je erdogan prakticionista. Moja zena i ja bi se vjencali na auto putu ili fabrici samo da se sagradi.
Ovo su anadolijski kozojebci, preci današnjih bošnjaka...
..jbg...zar nisu bošnjaci srbi koji su prešli na islam?...dajte, dogovorite se već jednom :)
Naravno da jesu, ali pod pritiskom turaka.... Čuo si za danak u krvi?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Vidi nasih Turaka !-sve goli Bosnjak !
Anadolijina propaganda o Erdoganovim uzornim parovima i tunelu...
...a sad spetakl :)