Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi se jos nasi politicari mogli poslati tamo na "skolovanje". Bakir bi odmah po povratku "Svi gradjani moraju do 1 Novembra kupe novi Audi, model po ukusu A1-A8".
il R-8? :D
Vas cetvorica sa "dislike", draga braca pravoslavci i katolici, ima Audija i za vas, Bakir je reko "SVI" a vi odmah pomislili da od 1 Novembra samo muslimane ce voziti nove Audije i vi ce te biti ugrozeni. Nemoj te tako dragi sugradjani, mi zivimo u democraciji i predsjednik predstavlja SVE gradjane pa cak i vas, ajde sad jedna lajk molim vas. PS Zaboravio sam spomenuti da ce Audiji za prodaju u Bosni od 1 Novembra biti samo dostupni u metalik zeleno boje, ako vam to ne smeta" :) :) :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Turkmenistan je inace poznat po ovakvim "ispadima" lidera. Ovaj je jos dobar za razliku od bivseg predsjednika koji je bio totalno lud pa je na primjer: imenovao mjesece u godini po clanovima svoje familije, zabranio medijskim reporterima i reporterkama da se sminkaju, napisao knjigu poezije i donio odluku da svako ko je procita 3 puta ide u raj, zabranio operu i balet zato sto mu se ne svidjaju, donio zakon po kojem svaki strani drzavljanin koji zeli ozeniti Turkmenistansku drzavljanku mora istu platiti drzavi 50.000 $ inace im brak u Turkmenistanu nece biti validan, i td. i td. On je umro 2006e, a kao sto vidim ovaj sto je dosao na njegovo mjesto nije nista bolji...
sta ce se desiti sa onima koji ne izvrse naredenje .
Bice strijeljani.
javne nabavke
Ne bi ti nama ovdje na balkanu nista naredio. :D
slijedeći tjedan legenda će zapovjediti da sunce izađe u 5,30
Pa tako nekako. Bivsi Turkmenistanski predsjednik je bio jos ludji, samo do nas ne dopiru njihove "vragolije"...
Prije par mjeseci mu buraz otvorio fabriku bicikala pa hoće da mu da dobru početnu injekciju :)
Pa u bogatim državama bicikl je vrlo značajno i popularno sredstvo prevoza što je i kod nas bilo nekada. Danas niko nema 10KM u džepu ali do pijace i trafike se pali limuzina. Malo se radi na popularizaciji bicikla kod nas, sve i da hoćete da ga koristite nigdje vezova-parkinga za bicikl a trebalo bi barem škole da to imaju. Neki gradovi na Balkanu popularišu prevoz biciklom tako što imaju više punktove u gradu za iznajmljivanje po vrlo povoljnim cijenama,
...yebo ga ti...bosančero se jako dočepo polovnog "premium" primjerka, po cijenu stomaka i porodice...i ti bi ga sad na baciklo...đe će ti duša...
Ja... kad ljudima obećaš predizborne zlatne kašike..... teško je reći hajd na biciklo ili prifati se lopate...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pametno!
ok odluka u zdravom tijelu zdrav duh
..oćel se i glavni paša vozat' u blindiranom baciklu?
to je njihov tito, njihov kim -veliki general.
i hitna pomoć imat će posla. jedino šejh mustafa može pomoći
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nasim politicarima trebaju role kupovati, i to im je mnogo!
najbolji su prodavaci. podigli cijene :))
pa dobili narudzbinu za 5 miliona bicikli...ja da prodajem bicikle u turkmenistanu, ljubio bi sliku ovoga pametnjakovica do smrti...a ako ne prodajem, probao bi da prodajem...a, ako ne mogu ni da se uvalim u industriju, yeb'o bi mu mamu :-))
najveći luđak u 21. stoljeću.
Tu je ipak konkurencija nesto jaca...
jeste, ali ovi predsjednici turkmenistana su uvijek bili visoko. nazive mjeseci u godini su nazvali po članovima njihove obitelji, gradovi, mostovi , jezera sve nosi imena po njima. dan dinje je proglasio državnim praznikom, zabranio kopiranje ključeva i slično.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima ba i normalnih političara