Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima onaj jedan majmun sto se potpisuje kao heider.e pa nije heider neo HAIDER konju neobrazovani
osmo bolan nemoj po name vec po srbima, sjecas se Jasenovac, Auschwitz itd, itd, kazu da su bili dobri sa safuna. ... a sjecam se jedne lipe slike iz Jasenovca, najljepseg mista na svitu = dvojica hrabrih vojnika, domobrana testeraju nesto, lici na majmuna ne znam sta no bi hihihi
jebo ti hitler i deutschland familiju! seronja for president
HEIL HITLER ...>DEUTSCHLAND UEBER ALLES
... a ti se pizdo ulizi bin ladenu i guzite se u pecini mamlaze jedan, nisi se od kamenog doba pomakao. ... da nam nije bilo austrije krcino, nebi bilo ni nas danas. ... nisu fasisti oni glupane, fasisti su oni koji su nas klali sirom bosne kada ces to skontati. Nego de ti malo citaj i seci se svijetom da vidis sta propustas
osmane pizdo kolaboterska :D..ulizi se jos malo u svapski supak pederu...
samo pljujete, pljujete po svome, pljujete po tudjem. Niko vam prav nije, dok drugi na pricu dobijaju prijatelje vi mamlazi nekulturni na pricu gradite neprijatelje. Pljujete po nekadasnjoj prestonice europe, gradu koji je bio vas glavni grad, prelijep grad. 50 godina pod komunjarama i sa svrbima vas je ucinilo gorim od njih samih. Masni ste, neuredni, neocesljani, nekulturni, nepismeni, neobrazovani, slika i prilika jadovana karadjica i emira kusturice, a mislite da ste elita. Pa umjesto sto mislite da ste elita, opametite se vec jednom glupani jer vas inace nece vise biti za 50 godina i ugledajte se na napredne.
za GHIA u pravu si. Ali ne zaboravi svako ko je zivio sa svrbima tolike godine moze samo primitivac biti. Mi nismo imali srece da zivimo sa civiliziranim svijetom, zato nismo civilizirani sami. Adaptacija, adaptacija, tako ti je to.
AUSLANDER RAUS !!!
Ovo je tipicni nas primitivni svijet! Vi koji pljujete po austrijskoj prijestolnici, a zivite tamo, treba da se sramite! Pljujete i psujete zemlju koja vam je dala besplatno skolovanje i u kojoj sada vjerovatno radite! Ako vam se ne svidja, sto ne odete! Fuj, primitivci nezahvalni! PS. Bec je prelijep... Sacher-torta, Melange, Walzer, Schönbrunn...:-)
koji ste vi debili, pa to je cudo jedno..koga zaboli kurac je l u sredistu beca il nije...vazno je da svi vi znate, al u kurcu, gdje je, i ovi iz bosne i ovi iz beca... ee povratna do budimpeste 50eura, brodom, ludnica prava, a dobro je pa nema puno mostova do dole:)
A krkanskih komentara!!!ovi kreteni sto zive u becu a seru po njemu!Zasto se ne vratite u bosni kad vam se Bec toliko gadi?
bec je prelijep grad. sarajevo je ljepse. pa sto ste sad ljubomorni, sarajlije? prije 100 godina je Bec bio NAS GLAVNI GRAD!!!!
uh, pokrenuo sam erupciju govana, i nije mi krivo. nego i ja jos jednom da obavim tu nuzdu i s merakom se poserem na preskupi Bec
ama poserem se i ja na taj bec i a austriju. pa da mirne duse idem doma.