Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
došle i švabe do pameti-daš vizu jednom uđe ih deset
Ma pun je k.u.rac Švabama Turaka!
Ne sine, ti si gl.up, subjektivan i nenačitan. Ovaj Jedi knight, se uopšte nije šalio i ako je ono za tebe šala, onda možete u isti pri.mi.t.iv.ni tor. On pokušava da barata sa istorijom, misleći da su srbijanci pod 500 g. turske okupacije automatski postali i sami turci, a to je jedan on načina na koji se bosanski muslimani \"šale\" na račun srbijanaca-srba. Niko nije rekao da neko ko ima slavensko porijeklo ne može biti musliman. Samo tu je začkoljica. Slaveni su primili h/kršćanstvo mnogo prije nego su turci došli na ove prostore i donijeli islam,a bosanski muslimani nedaju reći da su im preci bili k/hrišćani. Pa je i moja konstatacija logična. Ako niste porijeklom slaveni (bivši h/kršćani), jer imate prezimena kao i oni, a nemate ni turska, arapska još manje, pa šta ste i ko ste? Jel to problem sa identitetom možda ili bježanje od istorije? Bili ti preci jedno, sad su drugo i nemoj da se stidiš. Ja tu ne vidim problem! U suštini sve je to isti korijen, slavenski-h/krišćanski!
A da nije bilo Turaka gastarbeitera tko bi izgradio Njemacku?! Za tvoju info, Europa je pozvala gastarbeitere! Trebale im jeftine radne snage da rade teske poslove. Svabo nece ruke da prlja. Turci su im dobri bili dok su im prljave poslove radili. Sad bi ih da sutnu...e ne ide to tak @ovako A sto ti trazis po Europi onda, ostani i ti u svojoj domovini! Samo krades posao pravim Europljanima! A sto traze Njemci i ostalih Europljana po Turskoj i Dubaiu? Zaradjuju novac u i na!!! Arapskom svijetu...Trebaju i oni u svojoj domovini ostati? Sta su trazili Europljani po kolonijama? Sto nisu ostali u svojoj domovini, ili zemljama slicne kulture, vec pljackali Arapske zemlje? To rade i danas, ppgledaj Irak i sacekaj sto ce biti u Libiji.. Sto se bivsih kolonista tice SVE SE VRACA SVE SE PLACA, neka im sada stranaca, dosta su oni Afriku i Aziju pljackali! @neki. ni prosjecni Njemac ne zna beknuti drugi jezik osim Njemackog! A i oni koji k\'o fol govore drugi jezik nemaju pojma!
Bosanci jesu Europljani, i posto su blizi zapadu Europe, veci su Europljani od vas Istocnjaka! Uvijek je granica zapada i istoka bila DRINA!!
Aj jesi glup. Jedi knightova sala je korektno sastavljena, logicna.....Kao u Srbiji zive Turci sa Slavenskim imenima. No tvoja sala nema smisla, kao da neki Slaven ne moze biti musliman, ili ako je netko musliman da mora i odmah da ima Tursko prezime...hahaha il si stvarno glup ili nemas apsolutno smisla za sklapanje fora. Haha.
kod nas braco turci kod nas ste uvjek rado primljeni.. selam.
Dođite kod nas u Bosnu, šta će vam Njemačka.
nitko ne želi turke
KOJI ĆETE NAM K.U.R.A.C. IONAKO STE SE NAMNOŽILI PREKOBROJNO U NJEMAČKOJ. ODMAH BI TRAŽILI AZIL.
jel itko uopce procitao clanak dalje od naslova???? radi se o novinaru sa pozivnicom kluba a ne imigrantu, tu je nacionalnost i sve gluposti sto pisete ko polupismene ovce- sporedna stvar.
to mene nista necudi.. njemacka je veliki prijatelj izraela..
ma kakva proslava jubileja... posao je raznjet zavion
Da su toliko dobri naucilo bi ih bar pola Njemacki kad vec idu u tu zemlju. Ma nemozes sa njima kod nas ni pricati na engleskom kako treba a kamoli na bosanskom. Kontaju ostali moraju uciti njihov jezik ili sta. Oni fol neka nacija.
ja, i ..??
Sto su Turci Njemcima to su Meksikanci Amerima. Svaka cast Njemcima sto stezu vizna izdavanja.
@Ne kontam Vjerovatno iz istog razloga zbog kojeg smrde misle da im\' pripada pola BiH, tj. genocidna servija do tokija (a ona ko\' nokia), a evo ni BiH nisu mogli osvojiti sa 4. vojnom silom u evropi! Vjerovatno iz istog razlog zbog kojeg us.taški faš.isti misle da im pripada druga polovina BiH! Eto, znaci \"oko za oko, zub za zub\" jarane! Nema više onih \"starih\" muslimana koji su samo šutjeli i trpjeli, osim ovih Bosanskih naravno, koji još nisu skontali da su nova vremena nastupila! Inače, neka braća samo sabure, ISLAM ĆE DA IM\' OBEZBJEDI VIZE JER KRSTAŠI IZUMIRU: http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU Nema čistije vjere od Islama niti ljepše knjige od Kur\'ana!