Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Tunižane! Smogli snage, svaka čast. Kada ćete vi pametnjakovići i hrabri kritičari, odnosno kritizeri za tastaturama nešto učiniti za pravedniji i pošteniji život u BiH ? Jedini veliki skup u BiH je moguć na koridi u Čevljanovićima gdje se ne ruši vlast nego hladne pive! Kada će borcima dogoriti fitilj koji tinja 20 godina ? Je li vrijedilo ginuti za ovo ? Jesmo li se za ovo borili ? Možemo samo zavidjeti hrabrom narodu Tunisa.
joj ove budaletine...njemu je odavno vrijeme da leti, a letice uskoro aBd
Ama ne govorim ja da on ne treba da sleti i da je posteno da on tu bude, samo kazem da nije situacija takva, te da ce on vise iskoristiti od tog nego sto rizikuje, stvarno vas treba uciti da citate kako treba u pm. A za nestrpljenje o kojem Gadafi govori, ne prica ni on o 23 godine vlasti, nije niko lud, naravno da je dugo, vec o tome da se to sad na vrat na nos obavilo i da ce zemlja biti u teskoj i opasnoj situaciji neko odredjeno vrijeme, gdje ce biti dosta zrtava u opstom haosu i da to mozda nije vrijedilo da se saceka par godina da se tranzicija pripremi, jer po njelmu nijedna ljudska zrtva ne vrijedi tih nekih sloboda koje ce samo doprinjeti jos gorim nego sto su bili, svako normalan dobro zna kako to ide u tim neuredjenim drzavama, o tom je nestrpljenju rijec, citate k\'o da ste juce poceli u pm. Ps: Ja prevodim, sto ne znaci da se slazem, jer kako ste mi pismeni ispasce da sam mu glasnogovornik.
Vrijeme je i tebi da letis !!
e moj gaša - ja samo znam da tvoju vlast hrani nafta... prodana amerima... dok je tako i dok nema turbulencija - nemas da brigas.
gadafi ( kadaif) je karina zadnja :)))
neko se malo prepao. ko li je sljedeeci
U ovom trenutku je jedino bitno da se revolucija izvede do kraja - promjene moraju biti političke i ekonomske. Pored Ben Alija i njegovih kojima treba suditi, potrebno je istjerati za sva vremena i IMF i ostale lešinare.
u je.bo.te ti to pravo rezimski odbrusi, kao da si skolu ucio u islamskoj zajednici kod ce.ri.ca hehehe ;-)). imas ti pravo sta je 23 godina, nestrpljivi su ljudi, mogu jos sacekati par generacija dok njegovom unuku ne dosadi ;-)))
Ovaj Slobin jaran isto uskoro leti.
jel može ići
Uhh, puno mi se razumijes ti koji ga nazivs idiotom (bolje ti stoji kao licni nick ustvari). Kad jedan dan shvatis kako Libija funkcionise i kako Libijci zive u tom kaoticnom susjedstvu i kako su toga svjesni, onda cemo pricati o rizicima za Gadafijevu guzicu (kojih ima, naravno, svakakvih tu ima interesa i svakakvih saveznika kojim bi odgovaralo da on sleti), ali je situacija sasvim drugacija od Tunisa, Egipta, Alzira (gdje bi bas moglo da pukne sljedece). Gadafi je kao Tito, kad umre ili postane neuracunljiv, onda bi mogao tamo da postane haos, ali do tad, ne vjerujem ja da se Gadafi brine o sebi (ali bi on to mogao iskoristiti da nametne jos vise svoju zemlju kao neobilaznu silu dole, ako ne posalje intervenciju da smiri nerede cak, sam ili pod pokroviteljstvom Africkih nacija, svejedno. Uglavnom, ne lupetajte puno i bezveze ;-)
ma sve su to bili gerilci koji su svrgnuli prave vladare dzubrad treba ih sve maći
bili su nestrpljivi....zine al-Abidine Ben Ali, tuniski vođa 23 godine.... koji idiot ovaj gadafi, boji se da mu se ne zatrese stolica !!!