Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bradonja prljavih i neobrazovanih u pm
Da nas Bog dž.š. sačuva. Svaki dan sve gore
Tunis, kao jedina arapska drzava u kojoj je revolucija donekle uspijela. I onda se nadju dva debila koji je.u ostatku nacije sve po spisku svojim nedjelima. Turisti sto su dolazili ovu sezonu, dolazili su! Al evo kazu na atapskim vjestima da su ih roknuli obojicu ;)
Svakim danom u svakom pogledu ovaj Svijet sve više nije normalan!
kod nas se to ne može desiti vladajuća elita je radi ovakvi situacija i dobrobiti naroda zatvorila muzej....
ahhaahahhaah
@dir.preduzeća sramota me kunem ti se kada god prodzem pored muzeja u zemlju propadam u kakvoj ja to državi živim? ali vidiš kako naši predstavnici misle unaprijed oni nas štite... vela havle država nista drugo....