Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opasna neka gudra je ucinila svoje.
afrikanka :D
pricao kineski rukama...zato ga nisu razumjeli...
Ova komemoracija je izgleda bila vrlo vesela. Ovaj se sprda sa znakovima, Obama se slika uz osmijeh od uha do uha... jadan Mandela, nije to zasluzio... Razumijem da lik pati od sizofrenije (nije sad da slijepo vjerujem toj prici), ali da niko ne provjeri koga zasposljava na necem tako bitnom?
Evo kako je izgledala njegova halucinacija :-D https://lh4.googleusercontent.com/-6e4huwkCOow/UqtcacQ5t4I/AAAAAAAE4Tg/TyBmBxiofF4/w385-h223-no/Wv4GTI9.gif
E ne mogu da vjerujem.. U isto vrijeme i smjesno i zalosno..
Kratko receno: POLUDIO :-)).
hehehe,bio je na opasnoj i cudnoj tableti.Koja legenda!!!
veći su bolesnici oni koji su dopustili da ovaj dođe na ovaj skup
Sad mora se nekako opravdati, njlakse je reci da nije bio sav svoj to najbolje pali. Ali mi ipak nisu jasni organizatori da ga ne provjere, za ne povjerovat.
Bez obzira na sve zajebancije.. nije mu to trebalo pred cijelim svijetom.. mislim da je završio karijeru u svojoj zemlji.. mislim da će dobiti papire da je totalna budala!
hahahahah pa zar je imao karijeru...
Samo mu viči,....yes,yes.......heheheheheeee
Jos samo trebate poceti da stavljate na svaki naslov "SOKANTNO", sta me briga za nekog debila u Africi ccccc Bolje da energiju trosite da vidite sta ce biti sa 45 miliona koje necemo dobiti !!! Ili da utvrdite koliko koji politicari za 4 godine su dozivjeli progres (mislim imovinski).Ima ovih par mladih ministara.
ahahahah jes laze, ko i ovi nasi politicari
Čovjek je lijepo rekao da je halucinirao, možda je mislio kako je na skupu šizofreničara :)
Ovog treba u zatvor.cuj kvalifikovan?ma ti si jarane prolupo
"Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo što za svemir nisam siguran."
Krleža?
makiaveli
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
il mu je bilo malo 85 dolara p