Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahahhaah...nuto što ga "ušćinu" za nos ahahahahaha...torbicom ga Fuade :D
oseko ga je majstorski
Još samo da se za kosu počupaju, pa da upotpune sliku :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovako ce klicko rjesavati nesuglasice u ukrajinskom parlamentu
kruskoooooo ubi covjeka
evo jedna za bosnjackog babu taipa erdoana.....:)))))) https://www.youtube.com/watch?v=-89VZ_A308s
Da se i nasa bagra hoce pobit :-))).
boga mi jugoslovenska bagra ne da se pobila vec se haman potamanila
ovi su konkretni da se kod nas pobiju super bi bilo
To, to, uščinider ga Mehmede!!!
I Dodika bi trebalo vozat za nos...!
Stoka divljacka turska
demokratija na azijski način
ovo je meni skroz okej. neka se cobani politicari medjusobno marisu i trijebe ako hoce. a najveca glupost i tragedija je kad se stado samo povede za cobanima politicarima i pocnu se bit i trijebit medjusobno, a oni u stvari ni nemaju razloga za to. to se upravo desilo nama u bivsoj jugi, odnosno u bosni. narod se klao do iznemoglosti, osta pustos, a ipak nakraju sjedose i aljo i tuki i slobo zajedno i bogami se izrukovase svaki put ko najbolji jarani, a u bosni klaonica 3.5 godine! samo nek se oni, politicari, biju. oni ako imaju problema, nemaju ljudi, i nek' ih rjesavaju kako znaju, pa makar se i upucavali, samo neka se ljudi ne povode njihovim konfliktima.
počupaj mu brkove mehmete :D:D
Ma nemoguce. U Turskoj je sve super. Zar niste culi da su otplatili kredit MMFu?
I've got your nose :D
Joj sta radi zapad amerika.Samo belaji gdje ima muslimana i pravoslavaca.A ovi udri na svoje.Katolici odradjuju dobar poso.
Joj arkadasha :-)
Hahahahahaha.... Bilo bi dobro da i kod nas ovako malo bude, da se medjusobno tamane, pa da malo po bolnicama zavrse. Ali nase ne mozes ni na sjednicu okupiti :P
Može...kad na astal legne jedno jagnje sa ražnja, pa jedno prasence, pa jedno 5-6 kila teletine za mezu...ma okupe se oni u čas posla ;)