Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas je krajnji rok za penzionisanje 35. g. pa se niko ne buni.
dovoljno je da bacis tri petarde s balkona pa te proglase ludim(invalidska penzija) ili da ti neko "ovjeri papir" da si raznosio pisma po majeviciu periodu 92.-95.
Sila Boga ne moli
prosle godine 24miliona turista, ove godne nadali se 25 miliona, da su nastavili da kenjaju "a la mile" imali bi 2,5m turista, srbe tj pravoslavce ne treba niko da jbe, oni sami sebe najbolje jbu, rusija izmisli KP, to im nikad niije zapad mogao namjestiti ni u snovima :)
Ma ovo je igra od pocetka, najobicniji igrokaz za siroke narodne mase
Gdje su BOSANCI I HERCEGOVCI sto savjetuju Grckoj da vrati Drahmu??? Nedo Bog da vi vodite BiH. Bili bi ZImbabve!
Možete misliti kako mi ili, recimo, Srbija, C Gora i slične zemlje, možemo proći ako ne slušamo velike i moćne. Vidjećemo kako će proći "neposlušni" Dodik i doDICKreferendum. Jarane, lijepo su stari rekli: Koga je molit nije ga kudit
Idi slusaj dodika 2006. kad se prvi put pojavio u politici, pricao o ukidanju RSa, ujedinjenu vojske, sto je i uspio, i sve pro Republici BiH. A godinama je shvatio radeci sa nasim majmunima iz federacije da oni jednostavno to ne zele, odgovara im ovakva drzava gdje mogu krasti sirotinju u ime nacionalnih vitalnih interesa pa je postao monstrum koji je danas.
Pa ovaj Grk se sprda, eto i ja cu od banke posuditi sutra pare da kupim novo auto pa im neću vratiti ..Gdje to jos ima
Razlika između Grka i tebe je ta, što će tebi banka oduzeti auto a državu Grčku banke mogu povući za qurac ako objave bankrot.
Svercer, naravno da nije tako. Objavljivanje bankrota ima dalekosezne posledice, pocev od ekonomije pa nadalje, ono sto sam zeleo pojasniti gospodinu gore je to, da ako Grcka objavi bankrot sve potraznje kreditora padaju u vodu ;-) Nije isto kad jedna drzava bankrotira i kad privatno lice bankrotira, po naski receno, drzava se resetuje a privatno lice je jebbano :-)
Nije mi zao da propadnu, a nije mi ni drago