Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako ti je kad primiš u EU nekog ko nikad nije ni trebao biti tamo.
-Tsipras.....Pitaju ga- volis li ti seks u troje? On ce-Volim. Pa sta cekas trci kuci..!
naravno da neće trajati dugo, kad nastane haos zatvorene banke će biti najmanji problem.
prosjak balkanski opet se nada da ce isposlovati otpos dijela duga. to je prosenje druze i nema tu nacionalnog ponosa niti dostojanstva. dostojanstvo je kada su japanci odbili humanitarnu pomoc poslije fukusime i sami popravili havariju. to sto ti trazis od naroda je isto sto ceribase traze od svoje cerge, znaci sofisticirana prosidba
Ucjenama, podvalama i propagandom EU želi pokazati Grčkoj šta je evropska demokratija.
Ja zivim i radim u Njemackoj. Ovaj mjesec je bio, sto bi mi kazali, regres za godisnji. S tim dodatnim novcem je moja plata presla u visu poreznu grupu, sto je za posljedicu imalo da sam ja od moje plate dobio 48%, a drzava je uzela 52%. Zbog cega bi sad taj porezni novac trebao otici u Grcku za njihovu gigantsku admistraciju i plate, i 13-tu penziju itd itd... U toj EU koju ti kudis zive takodjer ljudi koji rade i placaju poreze. Gdje su 350 milijardi € koje je do sad (pocev od ulaska Grcke u EU) dobila ta drzava ?????
Dobro pitanje, gdje je 350 milijardi. Satom novcem država od 11 miliona stanovnika imala bi standard veći nego u americi, ali nema. Zašto ?? Odgovor je jednostavan, taj novac Grčka nije nikada ni dobila ! Sve zemlje EU su u sistemu koji funkcioniše na principu štampanja bez pokrića i pranja novca. Samo 10 milijardi € bilo bi dovoljno ovoj zemlji da riješi sve probleme svoje ekonomije ali ni toliko novca nije došlo i postalo operativno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)