Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj lakrdije... ali hajd' sta ocekivat od novog predsjednika Amerike koji ne zna recenicu slozit.. Da Amerika priznaje medjunarodni sud u Haag-u Henry Kissinger bi sad tamo bio u zatvoru dok mu se sudi za ratne zlocine...
@ljubiteljifilma sto lakrdija? da nije trebao sa tobom razgovarati? ili sa omerom behmenom mozda?
Prvo do Henryja Kissingera, jednog od članova odbora za upravljanje planetom Zemljom. Trump samo kupi upute. Stoga, narode ne brini. Ništa se ne mijenja.
Trumpovi selebriti kad zaposjednu na vlast , i zapjevaju: Kulu gradim, vihor je obara ;-)
Jedino sto ce biti oboreno je BiH je bem li joj sjeme vjestačko.
@Čaša Mrs u piz du materinu glupa Bosančino!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
“Bosna i Hercegovina je veštačka tvorevina u kojoj su tri naroda primorana da žive i zbog toga je treba podeliti!” ”Ne postoji bosanski jezik. Ne postoji bosanska kultura. Bosna je administrativna jedinica koja se sastoji od Srba, Hrvata i Bošnjaka, veštački stvorena u bivšoj Jugoslaviji koju su zapadne sile glupo priznale kao državu." Veliki Kinsindžer!
a taj kisindzer je vise u moskvi nego u usra..nego nigde nema onog stakora..onaj raspali bzezinjski, krv mu ebem!
..."u nadjelju sastanak" :D Klix-ovi dani u sedmici: ponadjeljak, utorek, srijada, catvrtak, patak, sabata, nadjelja...
patak, dan za matak
Osmerica ce se sastati tijekom nadjelje. Klixovi casovi maternjeg jezika.
Najveći uspjeh nekog političara je ako pomiri ljude koji su godinama na ratnoj nozi!!!
Kad ce se sastati sa bosnjackim Goebbelsom, gospodinom bakirom izmetbegovicem da mu bake kaze kako popit' a da ne zna zena?
...a da ne zna reis