Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još ga samo pola koraka dijeli od nobelove nagrade za mir ... ili književnost, svejedno
pa inace oni dobivaju za mir. ja bih sad malo promijenio, pa im dao jednu za fiziku
@maximus75 more ... što se mene tiče ... a vjerujem da je i njima svejedno :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dok mu ne dodje izaslanik iz Kine i objasni mu kako su oni ti koji odredjuju i kako drze Amere za jaja.
@max i glupan.. U Decembru skontat če te neke stvari..da ova prića śuplja..
I...??? Kako će se sve to odraziti na BiH? :)
Ovo je odlična vijest za zemlje u razvoju. Odmah uvesti carine i porez na dobit banaka 80% - samo da mogu pokriti troškove administracije uz blagu dobit, pa s tim novcem onda finansirati javne radove i graditi svoju državu. Umjesto dolara tražiti transakciju u Bitcoin-u, kako bi se spriječilo deponovanje trulih dolara u Centralnoj Banci, koji se prema valutnoj klauzuli i ugovoru moraju deponovati samo u centralne banke.
Dok mu ne dodje izaslanik iz Kine i objasni mu kako su oni ti koji odredjuju i kako drze Amere za jaja.
TPP je trgovinski sporazum koji je zamisljen da bude se ove gore zemlje ujedine i budu protuteza jakoj Kini. Ko je malo bolje gledo sta Trum prica more skontat da mu je Kina da je cesto govorio kako Kinu treba oslabit i umanjit joj moc jer pobra sve pare okolo. Znaci, ko ce najvise porfitirat ovim povlacenjem je KINA... Znaci, ko i svaki polulista uvjek vise usere nego sto napravi.
@svaba.Nemoj zaboraviti da je mnogo puta kiksno..a mnogo on ima vrijednosti ali neznam dali gotovine Toliko ima.SAD je poznata po lahko davanjem kredita.A śta misliś da neko vodi politiku ko je buisnessman..Koje misliś firmebi radile naprimjer autoputeve itd.Gdje tu Demokratija i ponude drugih moźda bolji jevtiniji.
jaro, otkriću ti tajnu, pored opcije "pošalji komentar" postoji i još jedna fenomenalna opcija - "odgovori na komentar". probaj, besplatno je.
Neznam mnogo,ali znam da mnogo amerićki firmi su u Evropi i van SAD.
Pocetkom recenice si dokazao da ne znas puno!
Није био геноцид
Neko kad se probudi kaže Dobro jutro, neko Sabah hajrula, neko Good morning......uglavnom normalni ljudi. Ovo gore iznad kaže krezuba nakaza iz neke vukojebine pored Han Pijeska, čim otvori krmeljave oči
@U96 Кад ми ''погодни'' кажу да нисам нормалан, знам да сам на правом путу.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
vadi ga na vrijeme
Нећу да га вадам, прдај око њега.
@VojvodaMujo pa zato i imas 30 djece i nemos nijedno prehranit