Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćemo Deena na čelu MUPa kantona Sarajevo, Emerika Gudelja kao glasnogovornika MUPa KS-a a Vjeku (kuhara sa OBNa) za glavnog inspektora
@Nemesisi upravo njih trojica trebaju da zguze takve ko što si ti
Samo naivan covjek misli da ce se nesto drasticno promijenit u Americi i njenoj svjetskoj politici. Da je on bahat i neodmjeren kako se prikazuje ne bi bio milijarder ni predsjednik Amerike. A sto se tice vjersko ekstremizna, pa to mogu istrijebit samo vjernici iste vjeroispovijesti a tako ce bit. Cak i u Bosni.
Trump je inace poznat po "velikoj ljubavi" prema muslimanima?
Gaziiiiiiiiii Islamske teroriste sjeme im se zatrlo terorističko vehabijsko samo gazi i oštro sa islamskim govnima hihihihihihi
Hitno poslati Muniru da ona kaže ko će da bidne šef cie.
Bog te mazo ,ove klixovce sve vise intereuje od licnog napretka.Libo racku za Amere nas ,ma bilo koje vjere bili.Covjek Belgija misli da je selo .Kud dalje. Ekonomski jedino ako se ujedinimo necemo ostati gladni , inace Prosijaci.Milijarde svake godine rodbina salje i opet minus teski. Al Ego do neba. Cijepaj uzduz i poprijeko .I gradove iscijepaj pa cekaj ko ce da ti posalje sendvic da ne umres od gladi.Da ne govorim o djeci nasoj .PROBUDITE SE. IMA LI IKO DA VIDI NAPOKON KAKAV JE OVO SISTEM
booosnjoooci ujebo vas alija u hotelu holidej in kad vas je u pisao kao naciju bosnjak. bolje da vas je upisao kao amerikance
Pa koga ce staviti vec onog ko mrzi muslimane kad i sam Trup takav.Nece valjda americkog reis ul ulemu
Kod vas ulema drma u vlasti. Zato niste normalna zemlja.
mošnje, izbor vam je sužen. saudijska arabija ili guantanamo, samo odaberite gdje da vas nogiramo iz bih.
mošnje, izbor vam je sužen. saudijska arabija ili guantanamo, samo odaberite gdje da vas nogiramo iz bih.
Pusti tu priču,kloniranih muslimana ima i u Dodikovoj vladi, a ne znam po čemu su ovi prethodni Amerikanci bili prijateljski raspoloženi prema muslimanima, poslije bombardiranja Iraka, Afganistana, Pakistana,Libije, Sirije,..!
@BW1 Varaš se, prvi bih bombardovao i Isil i talibane i genocidne, s razlikom da ti očito ne bi genocidne dirao,a ove da!? Ko je skinuo i Sadama i Gadafija i šta su oni to radili? Pa, jesu li prvi Srbi žalili Gadafija? I sad dobiješ Isil, umjesto njih?! Gdje je logika? Američka kuhinja!!
@BW1 Ma, boli mene k_rac i za Sadama i za Gadafija(platio je žrtavama),ali je njihov narod najbolje živio upravo pod njima, kao i u nas dok je Tito bio?Sad imaju Isil i sl.?!Sadama su podržali Ameri protiv Irana i vojno i ekonomski, kao i Bin Ladena, dok im je trebalo, a poslije odbaci,mudžahedine protiv Rusa, pa odbaci, kurvanjski sve! Pakistan su napadali nekoliko puta bespilotnim letjelicama uz suglasnost vlade, normalno,ta nisu otvoreno napali nuklearnu silu!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
citat: ....Prema nepotvrđenim informacijama, Pompeo je prihvatio ponudu njujorškog biznismena.... kraj citata: halo klix, glupo je trumpa više trpati pod "biznismen". donald trump je predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) ili United States of America (USA). predsjednik amerike može biti bivši kamiondžija ili apotekar, al to je u americi NE-bitno.
Izgleda da je Baba Vanga bila u pravu. Počinje rat protiv muslimana, a muslimani na kraju dobijaju...
MUSLIMANI SU DOBILI KAO I VAŠ ISIS
Ma muslimani će svakako pobijediti i na ovom i na onom svijetu. Svi smo Allahovi i Njemu se vraćamo. Ima svijet i tamo, niko neće ostati ovdje vječno, to je zagarantovano.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hajmo bolesni fasiti naprijed a ostali stoj ..mislim na jadnike na ovom forumu .
Lik otvoreno postavlja pogodne i podobne i niko nista, samo se kod nas to komentarise...
TRUMP JE TWITAO DA ĆE SE OSVETITI BOŠNJACIMA ZA NAPAD 11.9.2001. GOTOVI STE BOŠNJE
Mike Pompe započinje hahahahahahahaahhaahah
Puši kuvac DjedaMraze