Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj`mo jos malo mrznje i netrpeljivosti. Uvijek mi je uzivanje doci ovdje i citati komentare koje ostavljate. K`o mala djeca se prepucavate. A cemu sve to?
Koji je ovo grad na slici, Visoko ili Hadzici?
pa kad vam nevalja sto navalite u sarajevo ko telad p*zda li vam m aterina pogana... sve satro nevalja vam sarajevo, vi ste europska elita, a svi vi lizete hale pokojnim svabicama maj.ke vam se na.je.bem ono sarajevski.
@ks meni cilj pored cijele Evrope lomatati se svakih 5 minuta u Sarajevo ;) Mozda zbog cevapa, a ostalo....
Svi će te vi biti prolaznici kroz BiH i nećeš smjeti stati u Sarajevu da pišaš a kamoli nešto drugo
zamisli koliko imaju para kad je 17000 mogao maznuti od roditelja a da ne primjete.
mali ima pare boli ga k... meni bi mogli glavu smaci ja te pare nemam a kamoli moje dijete
ti si tipicni jedan SRPSKI MEDVJED i nema dalje...
Nek si ti mako dalje od svog sela \"jana majko\" kakva je to uzrecica papak jedan,ti ni u Sarajevo ne mozes doci.
@ks ti si vjerovatno jedan tipicni sarajevski umisljeni pametnjakovic koji nikada nije makao dalje od Kantona Sarajevo ;) jana majko, sta ce biti sa vama kad vam vize ukinu i kada nahrupite, sve se lafo ne bi, ko fol nema para...
Evropa..