Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cista laz..Cuj trogodisnje dijete terorista, a svak ziv zna da se muslimanski teroristi tek sa pet godina pocinju obucavati, a sa sest se talenti raznose dinamitom, a tek sa sedam godina stasali mjetefski omlainci masovno idu u sehode raznoseci se bom-bama..
podržavam. protiv toga treba djelovati preventivno :)
ako mu je babo terorist i mali ce biti isti.salji hin nazad u alzir,stoka arapska
Pa dokle više??? Ovo je zaista sramotno. Jedna zemlja koja \"propagira\" mir, toleranciju i poštivanje ljudskih prava, prva krši iste stavke i čini još gore i brutalnije stvari. Vi mi Evropa i civilizacija? Vi ste jedna obična, izopačena, varvarsko-teroristička zemlja i narod.
Uuuu mamicu im bolesnu!!! Pa to je beba jos uvijek!!
Francuz , procitaj svoj komentar pazljivo nekoliko puta i sam ces skontati da si glup i zatucen , bolidu jedan . RESF tvrdi da su prekrsili dijecija prava , a ne roditelji dijeteta, uhljupe .
Ako im je bolje u Sjevernoj Africi, neka se vrate odakle su i dosli.....a ne da po Francuskoj prosipaju pricu u ljudskim pravima, a kod kuce im rasulo......neka postede Francuku ovakvih gluposti i svoju djecu \"tih trauma\"..... stoka licemjerna
pa francuzi il englezi koji su gori?
haha, e moj pope, cijela europa je takva. a francuska je europski uzor. kako se meni cini, ako lucifer postoji onda mu je europa mati i saveznik.
bolesno sve j ebali mater!
Ma nek je Bosnjakistan drzava a sve ostalo sranje
Francuska- zemlja čiji je kralj Luj XIV ševio svoju setru da bi majku činio ljubomornom! DRUŠTVO IZOPAČENOSTI I NEČISTE KRVI!
Zaboravio si inkviziciju, spaljivanje \"vjestica\" i ostala mucenja covjecanstva. Cudi me da ga nisu proglasili vracem i spalili na lomaci !
Šta očekivati,od De Golove tekovine,kolonijalne velesile,silovatelja Indokine i ostalog.Zemlja strane Legije.....Sarkozy....Miteran...no comment