Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako naftu budu prodavali samo u američkim dolarima vladaće malo duže.U suprotnom državni udar je već spreman.
Samo da informiram kliksere da je u Škutoristanu (potez Lištica-Grude-Ljubuški) stanje redovito: šverc, utaja poreza, droga, bauštelska karta u jednom pravcu prema Zagrebu, tu i tamo se utaji poneki bolešnjački i troprstaški auto i naravno, nepravedna majorizacija.
Praviti cete vi Muamera od blata, jer on je od plemena civilizaciju napravio, a vi se vratili u plemena
Smirice se Libija za par godina i sa tolikom naftom postace nesto kao UAE ili Katar i Kuvajt. Ni Njemacka par godina poslije rata nije bila ni blizu razvijena a Libiji ce biti jos lakse jer nisu osteceni ni blizu kao mnoge drzave u Evropi nakon II sv. rata!
dok je bio gadafi..zivjeli su predobro,samo stranci radili oni uzivali,skoro sve djaba..njih ce isisati eu i amerika..a sad ce narod da radi za 100eura mjesecno..a onako su imali 700dolara ko ne radi..iskali ste..evo vam ga
Vjeruj mi, te informacije su se prenosile samo ovdje na nasim prostorima koji voli Gadaffija zbog veza i nostalgije za Jugoslavijom. Evo npr. zasto Libija ima puno dijaspore po Evropi pa cak i u BiH ako im je bolje bilo nego tamo. Istina, bolje im bilo nego sad ali ako budu znali iskoristiti sto im se sad otvorilo mogli bi biti jos bolji. Ja sam pricao s nekim ljudima iz Libije, kaze da to i nije bilo bas kako se prica, odnosno jest u Tripoliju ili u Misrati gdje je Gadaffi imao jaku vlast. Bilo je gradova gdje nije smio otici ali su zato ti gradovi trpili ekonomski. Pored toga, vojska je bila "svemoguca", Gadaffi je imao neku jedinicu sastavljenu od najljepsih zena ( pretpostavlja se kako su dosle u tu jedinicu), mnoge kuce nisu imale krov zato sto nisu htjeli da ga naprave jer je to bio uslov da se pocne vracati kredit a kuca se smatrala nedovrsenom ako nema krova, itd itd. Ponavljam, bolje im je bilo nego sto je sad ali sad imaju sansu da budu bolji nego sto su bili!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čestitam, uz pjesmu "još jedna u nizu." :)