Novi vazdušni napadi
0
Trinaest aviona bombardovalo pojas Gaze
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA ZA KOMPLIMENTE OD SERVILNIH I USTOGLJENIH, ALI STVARNO MI JE ZAO, KOD NAS BUJRUMA NEMA CAK NI ZA VAS, ZNATE DA SMO MI ODBRANI I IMA SVI DA NAS GLUPO SLUSATE.
@ ! podržavati genocid i zločin nad nekim!? Na koga li me to ovdje podsjeća, hmmm?
operite guze prije zbijanja redova...
OD MUSLIMANA NEMA NIKAKVA DOBRA TO IZRAEL TREBA SVE POBIT PA DOCI OVDJE U TZV.BOSNU I SREDITI STVAR A ONDA NEKA OVAJ TERITORIJI PODIJELI BRATSKA SRBIJA I MI (HR). BOG I HRVATI!
pa nisu zidovi kao ocajni muslimani da placaju grka i nijemca i salju pozive svecenicima i krscanima na neke svoje glupe manifestacije kako bi sami sebe uvjerili u svoje patoloske teorije. jel tako musliman? ;-))
izvinjavamo se svim ulizicama izraelu i nama zidovima judama, ali mi smo previse cisti da primamo ikog od vas u svoj super narod, tako da okacite vase komplimente sebi o guzicu.
braćo muslimani, ovo je kap koja je prelila čašu. zbijmo redove, uhvatimo se za ruke u krug, i zabijmo jedan drugom skalpiranu kiitu u prrkno. ta odbrana je najbolja, nemože nam ga ni džeko zabiti. samo tako možemo održati naš genetski deformisani islam.
http://www.youtube.com/watch?v=FuJAA7rDF0Q ZIDOVI TO ZNAJU ZATO I RADE OVAKVE STVARI MISLE DA MOGU PREDUHITRITI ALLAHA KAKO SU SAMO SLIJEPI I GLUHI OSTACE SAMO NJIHOVO DRVO ZIVOTA
@zidov Dobre vijesti ce biti kad SA x uskoro objavi da se u Tel Avivu podigao veliki oblak koji lici na pecurku. AUGE UM AUGE-ZAHN UM ZAHN
I kad se neki pretjerano yebu kriv je Izrael: http://en.wikipedia.org/wiki/Demographic_trap
Jedini nacin da se zaustavi genocid nad Palestincima i da se stvori drzava Palestina jeste da Iran sto prije proizvede A bombu i uspostavi ravnotezu na Bliskom istoku.Sa cionistima nema pregovora dok god su vojno nadmocni. Insallah to ce se uskoro desiti,postrojenja za obogacivanje urana rade punim kapacitetima .
Muhamed=Hitler EIN VOLK, EIN UMMAH, EIN MUHAMMAD !!!!!!!!!! I hitlerovci su imali po 9 djece kao i muslimani !!!!!!!!
napokon dobre vijesti na ovom portalu.
Svima koji pisu negativne komentare o Palestincima *bem familiju bolesnu uz iskrene zelje da im djeca i unucadi dozive istu sudbinu kao Palestinci.
Zapadna demokratija: uzeti, oteti, protjerati, pobiti i unistiti jednu naciju. Svaka cast Americi, EU, a posebno jevrejima i njihovim istomisljenicima. Pozivam sve Muslimane i dobre ljude da barem na jedan mali nacin pomognu Palestincima i to bojkotom jevrejskih Proizvoda: To su proizvodi ciji kod broj pocinje sa: 729